Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Prezidenta kauss Puisītei un Verbickim

Golfa sezonas visdažādākās klimatiskās epizodes svētdien "Viesturos" izbaudīja Prezidenta kausa izcīņas dalībnieki. Daiga Puisīte un Jevgēnijs Verbickis prata izmantot saulainos brīžus, kā arī vislabāk spēja piemēroties lietum un krusai, nodrošinot uzvaru 25 komandu konkurencē.

Kausa izcīņa sākās itin skaidros laikapstākļos, taču dažādībai sekoja lietus, kas uz laiku pierimās, bet vēlāk atgriezās vēl spēcīgāks kompānijā ar krusu. Turnīra izskaņā jau skaisti uzspīdēja saulīte, uzlabojot noskaņojumu arī rezultātu listē ne tik augstu tikušiem golferiem.

Puisītei un Verbickim labs noskaņojums būtu jebkurā gadījumā, jo duets scramble spēlē vienīgais finišēja mīnusā pret laukumu, turklāt zemāks komandas handikaps viņiem nodrošināja pirmo vietu oficiālajā neto ieskaitē. Trīs veiksmīgākās komandas nospēlēja ar neto -9 zem PAR, un tikai handikapu rangs noteica, ka otro vietu ieņēma Andris Rodze ar Elviju Šalājevu, bet Ieva un Normans Čači noslēdza laureātu trijnieku.

Lai spēlētāji rudenīgās stihijas apstākļos nesaltu, varēja pasildīties pie kluba mājas kamīna, šo to uzkost un arī iebaudīt kādu malciņu no sponsoru sarūpētas pusspaiņa tilpuma pudeles. Puisīte atzina, ka ilgāka gaidīšana un cienasts pie kluba mājas, līdz iepriekšējais flaits izbrīvēs spēlei kārtējo bedrīti, spēles turpinājumu pavērta jautrāku.

Balvas tunīra noslēgumā pasniedza Grant's vēstnieks Latvijā Ansis Ancovs, bet golferiem par sezonas beigšanu domāt vēl pāragri, jo "Viesturu" sacensību kalendārā oktobrī ir aizņemtas visu nedēļu nogales.

Pēdējās izmaiņas , 29.09.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē