Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Bērdiji laureātiem un veiksminiekiem

"Ozo Golf Club" laukumā sezonas pēdējais individuālais turnīrs intrigu jau ierasti uzturēja ne tikai cīņā par vietām trijniekā, bet arī ar centieniem vismaz vienā bedrītē tik pie bērdija, lai pretendētu uz nākamās sezonas abonementu. Par "Mandatum Life" bērdiju dienas uzvarētājiem kļuva Mikus Gavars un Daiga Puisīte, bet pilnā loze krita Jānim Ķuzem.

Spēkus golferiem samērojot bezkompromisu formātā sitienu spēlē, Gavars uzvarēja vairāk nekā pārliecinoši, jo finišēja ar -4 zem PAR jeb 68 sitieniem. Līdzās četriem bērdijiem uzvarētāja rezultāta kartītē bija arī kāds lielāks putns - īgls 16.bedrītē.

Drošā otrajā vietā ar +4 virs PAR finišēja Vilis Krištopans, kas viņam nodrošināja četru sitienu pārsvaru pār trešās pozīcijas īpašnieku Uldi Sangoviču.

Savukārt dāmām labākā handikapa īpašnieces statusu apliecināja Daiga Puisīte, pirmo vietu nodrošinot ar 82 sitieniem. Pirmajā trijniekā iekļuva arī Ingemāra Jansone (88) un Ineta Krodere-Imša (93).

Kārotie bērdiji nemaz tik viegli rokā nedevās - vismaz vienu bedrīti zem PAR izspēlēja 22 no 62 startējušajiem kungiem un trīs no 13 dāmām. Taču sezonas abonementa izlozē sasniegtajam rezultātam nebija nozīmes, ja vien kādā bedrītē bija nodrošināts mīnuss pret laukumu. Ķuze pierādīja, ka lielajam laimestam pietika ar vietu TOP 50 un četriem sitieniem 8.bedrītes (PAR 5) izspēlē.

Atsevišķu sponsoru balvu izlozēja golferi, kas "Mandatum Life" 14. bedrīti izspēlēja ne sliktāk kā ar PAR. Arī šeit veiksme uzsmaidīja rezultātu tabulā tālākās pozīcijās izvietotam golferim Viesturam Briedim.

Līdz oficiālās sacensību sezonas beigām "Ozo" laukumā palicis vairs tikai viens atklātais turnīrs 12.oktobrī, kad risināsies komandu kausa izcīņa.

Pēdējās izmaiņas , 28.09.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē