Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Noslēdzies "999 Tūres" seriāls "Reiņa trasē"

"Reiņa trasē" jau otro gadu notika turnīru seriāls „999 Tūre”, kurā katram posmam bija savs sadarbības partneris. Pēdējā posmā spēlētājiem bija iespēja 3.bedrītē cīnīties par īpašo hole in one balvu – automašīnu "VW Golf 7". Sezonā divas reizes bija iespēja vinnēt auto, taču veiksme nebija sabiedrotā.

Seriāls sākās 9.jūnijā un atlikušie astoņi posmi notika visas vasaras garumā. Turnīrs bija ļoti populārs un šajā sezonā visos posmos piedalījās maksimālais spēlētāju skaits. Katrā posmā golferi cīnījās par atbalstītāju sarūpētajām balvām 1000 latu apmērā.

„Šajos turnīros piedalās pieredzējuši spēlētāji un visas sezonas garumā bija sīva konkurence.  Ar katru posmu interese par turnīru pieauga, un bija pat daži posmi, kad gribētāji  palika aiz strīpas, jo iespējamais spēlētāju skaits laukumā ir ierobežots. Latvijā kopumā pēdējo gadu laikā golfa spēlētāju skaits pieaug, īpaši priecājamies par to, ka arvien vairāk jaunieši aizraujas ar šo sporta veidu. Esošais pieprasījums pēc kvalitatīviem turnīriem liek plānot arī nākamgad tupināt attīstīt šo turnīra formātu ”, pastāstīja "Reiņa trases" īpašnieks Olavs Legzdiņš.

Uz noslēdzošo „999 Tūres” posmu bija pulcējies kupls dalībnieku skaits, kuri izspēlēja 18 bedrītes, cīnoties par vērtīgām balvām un kausiem no "Reiņa trases" un SEB grupas. Spēcīgāko kungu konkurencē HCP 0-24 grupā startēja 10 dalībnieku. Pirmo vietu ieguva Andrejs Cīrulis ar 54 neto punktiem. Par diviem neto punktiem atpalika Normunds Sams, tūrē izcīnot otro vietu trešo reizi pēc kārtas. Trešajā vietā arī ar 57 neto punktiem ierindojās Sandis Pēda. 

Spēcīgāko dāmu konkurencē ar HCP 0-25 startēja astoņas dalībnieces. Labāko rezultātu uzrādīja Arta Bažovska ar 55 neto punktiem, kas arī ir Artas labākais sniegums visas sezonas garumā. Otro vietu izcīnīja Solveiga Sama ar 58 neto punktiem.  Godpilno trešo vietu ieguva Guntra Purmale, atpaliekot no otrās vietas īpašnieces vienu neto punktu.

Kungu HCP 25-36 ieskaites grupā startēja 10 dalībnieku. Pirmo vietu izcīnīja pirmo reizi „999 Tūrē” spēlējušais Māris Kalniņš ar 57 neto punktiem. Otro vietu ieguva Kārlis Strautmanis ar 61 neto punktu, savukārt trijnieku noslēdza Māris Kurilovičs ar 63 neto punktiem. 

Septiņu dāmu konkurencē HCP grupā 26-40 pirmo vietu ar 55 neto punktiem nopelnīja Gunta Zaķīte. Otro vietu izcīnīja Vizma Pūce, kuru no daudzkārtējas pirmās vietas ieguvējas šķīra viens neto punkts. Laureātu trijnieku noslēdza Evija Gerharde ar 65 neto punktiem un nopelnītu otro kausu tūres ietvaros.

Paralēli "Reiņa trasē" notiek arī „Elvi Open” turnīrs spēlētājiem bez handikapa ierobežojumiem, kur pirmos soļus sper arī jaunie spēlētāji. Šī turnīra fināla posms notiks 5. oktobrī.

Šogad „999 Tūres” sadarbības partneri bija „Neste Oil”, „Monsanto”, „Jumis”, „Rīgas ostas elevators”, „CEMEX”, „VentEko”, „SEB”, „Cēsu alus”, kas visos posmos veldzēja spēlētāju slāpes un „Moller Auto Lidosta”, kas īpaši rūpējās par spēlētāju azartu, divas reizes piedāvājot hole in one balvā "VW Golf 7".

Pēdējās izmaiņas , 24.09.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē