Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Vasaras pēdējais izaicinājums

Astronomiski pēdējā vasaras turnīrā svētdien "Viesturos" gluži astronomisku rezultātu nebija, taču dažiem labākajiem izdevās nospēlēt tik labi, lai rudeni sāktu ar sezonā labāko handikapu. Atsevišķas balvas Izaicinājuma kausa noslēgumā saņēma arī "Viesturu" sezonas tūres uzvarētāji.

Turnīrā uzvarētāji iespaidīgi apsteidza savus konkurentus, it īpaši abās kungu ieskaites grupās. Vjačeslavs Kuziščins spēcīgāko handikapu grupā nospēlēja ar 84 sitieniem un neto 68 punkti ļāva viņam par pieciem punktiem apsteigt otro vietu ieguvušo Kārli Cinīti senioru.

Savukārt Kazimirs Šļakota otrajā HCP grupā finišēja ar 39 stableford punktiem un pirmo reizi kopš 2011.gada vasaras saviem spēkiem uzlaboja handikapu. Arī uzvarētājs uzrunā atzina, ka pirmo reizi sezonā izdevās tik veiksmīgs turnīrs, kas vainagojās ar pirmo vietu. Otrais ar 35 punktiem bija Andrejs Berķis.

Veiksmīgu nedēļas nogali turpināja Jeļena Šestakova, kura pēc sestdien "Ozo" gūtās otrās vietas "Viesturos" ar 34 punktiem pakāpās uz visaugstāko pozīciju. Daiga Puisīte ar 32 punktiem finišēja kā uzvarētājas tuvākā konkurente.

Savukārt U-21 grupā ne tik plašā konkurencē kā ierasts, uzvarēja Iļja Bogdanovs, toties ar teicamu neto 66 sitienu rezultātu.

Golfera psiholoģija, šķiet, neļauj ilgi kavēties atmiņās par aizvadītām spēlēm, tādēļ daudziem bija pārsteigums, ka Izaicinājuma kauss ir pēdējās sacensības sezonas lielajā tūrē. Galvenā balva tūrē bija ļoti respektabla - sezonas karte 2014.gadam, taču tās iegūšanai sezonas posmu summā vajadzēja ne tikai gūt lielāko punktu skaitu, bet arī obligāti piedalīties trijos lielākajos turnīros. Tieši šī iztrūkuma dēļ dāmu konkurencē uzvarējusī Puisīte palika bez sezonas kartes nākamajam gadam.

Kungu konkurencē sezonas tūres galveno balvu saņēma visus kvalifikācijas parametrus izpildījušais uzvarētājs - GK "Viesturi" prezidents Gunārs Pīlādzis. Taču tukšā nepaliks arī dāmas - izšķirošais turnīrs abonementa dalīšanā atbilstoši nosaukumam būs Pēdējās cerības kauss 19.oktobrī.

Pēdējās izmaiņas , 22.09.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē