Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Rudens veiksminieki "Ecco" turnīrā

"Ozo Golf Club" laukumā sestdien notikušais "Ecco Golf Trade" turnīrs atgādināja, ka mūžīga vasara Baltijas krastos nav iespējama, taču arī rudenīgākas dvesmas nav šķērslis labai dienai golfa laukumā. Visveiksmīgākā diena bija Harijam Barisam, kurš uzvarēja kungiem zemāko handikapu grupā, kā arī citās ieskaites grupās konkurentus apsteigušajiem Andrim Bergmanim un Jeļenai Šestakovai.

Visās ieskaites grupās spēlējot stableford, Bariss 38 punktu guvumu nodrošināja ar 73 sitieniem. Mikus Gavars laukumu spēja iziet ar 70 sitieniem jeb -2 zem PAR, taču plusa handikaps bija faktors, kas neļāva nopelnīt vairāk kā 37 stableford punktus. Trešo vietu ar 37 punktiem ieguva Māris Gulāns.

Kungiem otrajā HCP grupā Andrim Bergmanim pirmo vietu nodrošināja 39 punkti, savukārt Šestakova dāmu sabiedrībā bija absolūta līdere ar 41 punktu.

Turnīra atbalstītāji bija gādājuši, lai golferi laicīgi varētu noskatīt sev pienācīgus spēles apavus, un piedāvājums bija tik pievilcīgs, ka iespēju izmantoja teju trešdaļa no gandrīz simta spēlētāju.

Ar norisēm Latvijā "Ecco" pārstāvji ir gana apmierināti, lai golfā iesakņotos uz ilgu palikšanu. Sagaidāms, ka "Ecco" turnīru tradīcija turpināsies arī nākamajā sezonā, taču pašlaik vēl vismaz pusotrs mēnesis spēlējams rudens turnīros.

Nākamā nedēļas nogale "Ozo" laukumā pulcēs golferus uz "Mouton Cadet Open".

Pēdējās izmaiņas , 14.09.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē