Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Veselības diena "Viesturos"

Golferis pēc definīcijas ir veselīga dzīvesveida iemiesojums, tādēļ nav brīnums, ka svētdien "Viesturos" maksimālu spēlētāju skaitu pulcēja "Veselības centra-4" kausa izcīņa. Izbaudot absolūtu rīkotāju gādību un, iespējams, vissiltāko atlikušā rudens dienu, savas vēlmes ar prasmēm golfa laukumā centās samērot teju seši desmiti spēlētāju.

Acīmredzot tuvā rudens psiholoģiskais spiediens arī ideālajos apstākļos reti kuram ļāva parādīt savu labāko spēli, taču daudzās balvas tika izcīnītas godam. Pret īslaicīgiem vājuma brīžiem organizatori bija gatavi palīdzēt ar izbraukuma ambulanci, kas piedāvāja dažādas tinktūras karstās saules un garās golfa nedēļas nogales nogurdinātajiem.

Kungiem nopietnāko handikapu grupā labāk nekā konkurenti ar visiem izaicinājumiem tika galā Aldis Puisītis, kam stableford spēlē uzvaru nodrošināja 31 punkta guvums. Par vienu punktu atpalika Ivars Grunte, bet trešās vietas īpašnieks Edmunds Jansons uzvarētājam zaudēja trīs punktus.

 

Prāvā pulciņā balvas dalīja dāmas, un labākā ar 33 punktiem bija Daiga Puisīte, lai gan uzvarētāja pēc savas spēles ritējuma par panākumu nemaz nebija tik pārliecināta. Par vienu punktu mazāk iekrāja otro un trešo vietu sadalījušās Vita Priedīte un Anete Rēvalde.

Savukārt otrajā grupā kungiem Guntars Vaišļa pierādīja, ka rudens sākums vēl nav nekāds norieta laiks, jo uzvaru nodrošināja ar 42 punktu gvumu un otrās vietas ieguvēju Jevgēniju Verbicki apsteidza par pieciem punktiem. Trešais ar 35 punktiem bija Jānis Jurkāns. Atsevišķajā jauniešu ieskaitē uzvarēja Iļja Bogdanovs.

Turnīra atbalstītāji nebūt nesteidzās atspēkot uzskatu par medicīnā valdošo pateicību sistēmu. Tiesa, gan, nevis pateicību saņemšanā, bet gan izsniegšanā. Īpašniekus atrada gan lielākas, gan mazākas ar oficiālu zīmogu apstiprinātas pateicības organizatoriem, palīgiem un atbalstītājiem. Fundamentālas nominācijas pateicību - Paraugs golfā - saņēma Grunte, jo "Viesturos" spēlēja nākamajā dienā pēc paša organizēta turnīra "Ozo" laukumā.

Netika aizmirsti arī medicīnas nozari balstošie golferi. Speciālo balvu labākajam mediķim turnīrā nopelnīja Lehs Luginskis.

Atgādinājums par ne tik ļoti tālajām sezonas beigām bija balvu pasniegšana "Viesturu" sezonas tūres uzvarētājiem. Kungiem 13 posmu summā galveno balvu - sezonas karti 2014.gadam - itin pārliecinoši nodrošināja Igors Šaļins ar 78 punktiem un 12 punktu pārsvaru pār Juri Burdastovu. Savukārt dāmām nākamo sezonu pilnīgi bez bažām var sagaidīt Daiga Puisīte, tūrē iekrājot 81 punktu un par sešiem punktiem apsteidzot Skaidrīti Verbicki.

Pēdējās izmaiņas , 08.09.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē