Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Vēlreiz "Viesturi"

DnB bankas klubu kausa izcīņā svētdien "Ozo Golf Club" laukumā startēja 19 komandas, taču dominējošā stāvoklī turnīra izskaņā varēja justies "Viesturu" golferi. "Viesturu" kluba 1.komanda uzvarēja galvenajā neto ieskaitē, bet sitienu spēlē labākie bija "Viesturu" jaunieši, kam neto ieskaitē izdevās aizsniegties līdz otrajai vietai.

Uz ceļojošā klubu kausa "Viesturu" vārds tiks minēts turnīra vēsturē jau trešo reizi. Uzvarētāju sastāvā šoreiz spēlēja Aldis un Daiga Puisīši, Dainis Riziks, Andris Rodze, Skaidrīte Verbicka un Jevgēnijs Verbickis. Neto ieskaitē tikai viena spēlētāja rezultāts komandā bija +1 virs PAR, bet kopīgiem spēkiem iespēlētais neto -10 zem PAR bija absolūti labākais sasniegums. Visas komandas nopelnos atzīmējams Daigas Puisītes rezultāts - 80 sitienu un neto 67 jeb -5 zem PAR.

Otro vietu ieguvušie "Viesturu" jaunieši neto ieskaitē finišēja ar +3 virs PAR, un tikai komandas zemāka kopējā handikapa dēļ apsteidza ar tādu pašu rezultātu trešo vietu ieguvušo "Ozo" 1.komandu.

"Viesturu" jaunieši un "Ozo" 1.komanda bija arī galvenie pretendenti uz uzvaru ne tik oficiālajā, taču tādēļ ne mazāk principiālajā sitienu spēles ieskaitē. Stabilāki visu komandas spēlētāju rezultāti nodrošināja "Viesturu" jaunajiem golferiem piecu sitienu pārsvaru pār "Ozo" 1.komandu, bet trešo vietu jau ar lielāku atstarpi izcīnīja Rīgas golfa skolas komanda.

Lielisku dienu "Ozo" laukumā varēja izbaudīt visi spēlētāji, taču vasaras noriets vēl nenozīmē drīzas golfa sezonas beigas. Rudens vēl nav īsti sācies, un golfa laukumos tas vēl sniegs daudz patīkamu brīžu. Savukārt revanšam DnB klubu kausā varēs noskaņoties pēc gada.

Pēdējās izmaiņas , 01.09.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē