Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Kausi novadniekiem

Uz Mārupes novada kausa izcīņu "Viesturos" svētdien bija pulcējušies no dažādām pusēm sabraukuši dalībnieki, kas pēc golfa laukumā pavadītā laika teju visi varētu tikt reģistrēti kā vietējās pašvaldības iemītnieki. Visveiksmīgāk savu patieso saistību ar Mārupi apliecināja Mārtiņš Pukše, uzvarot kungu nopietnākajā handikapu grupā.

Uzvarētāja uzrunā Pukše atzina, ka personiska saistība ar Mārupi bija nopietns arguments, lai svētdien mērotu ceļu uz "Viesturiem". Turklāt golfa laukumā Pukšem ar 83 sitieniem un neto 73 punktiem izdevās savā grupā apsteigt visus konkurentus. Par vienu neto punktu vairāk bija Andrim Rodzem un Kārlim Cinītim senioram, kuri attiecīgi sadalīja otro un trešo vietu.

Otrajā HCP grupā kungiem pārliecinoši labākais bija Vadim Yanov, iekrājot 40 stableford punktus, un no sekotājiem atraujoties par pieciem punktiem. Yanov pēc panākuma atzina, ka pirmo reizi golfera karjerā izcīnījis balvu. Jāpiebilst, ka visi attiecīgie laureāti apbalvošanā varēja justies ļoti līdzsvaroti, jo vienā rokā turēja kausu, bet otrā - Skotijas otro populārāko izgudrojumu "Grant's" izpildījumā.

Kompaktākā sabiedrībā balvas sadalīja dāmas, taču vieta trijniekā daiļā dzimuma golferēm nebūt nebija garantēta. Ar viena punkta pārsvaru uzvarēja Ingrīda Barisa, atstājot aiz sevis pa 30 punktiem iekrājušo Daigu Puisīti un Sandru Berķi.

Iepriekš prognozējami labākos rezultātus sasniedza U-21 grupā iekļautie golferi, un īpaši veiksmīga diena bija Harijam Barisam. Nospēlējis ar 71 sitienu jeb +1 virs PAR, uzvarētājs pirmo vietu nodrošināja ar 68 neto punktiem. Neto izteiksmē tikai par vienu punktu atpalika Indra Eniņa, sasniedzot respektablu 76 jeb +6 virs PAR sitienu spēlē.

Pēc nedēļas "Viesturos" būs nedaudz tukšāks, jo septembri golferi sāks ar DnB bankas klubu kausa izcīņu, kas risināsies "Ozo" laukumā.

Pēdējās izmaiņas , 25.08.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē