Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Atvadas ar - 4

Labā noskaņojumā no "SunCoast Ladies Series" turnīra trešdien varēja atvadīties Krista Puisīte, jo "Arnold Palmer" laukumā nospēlēja ar -4 zem PAR un sasniedza savu labāko raunda rezultātu Kalifornijā aizvadītajās sacensībās. Gluži vietā piebilst, ka šodien "Latvijas Avīzē" ir publicēta Kristas līdz šim plašākā intervija Latvijas medijos.

Turnīra pēdējā raundā Krista atgādināja, ka ne velti tiek dēvēta arī par bērdiju mašīnu - sešas bedrītes "Mission Hills Country Club" laukumā izspēlētas mīnusā, bet iekļūšanai turnīra TOP 10 patraucēja divi bugiji. Četru dienu summā Kristas rezultāts bija +1 virs PAR (69-79-73-68), kas viņu ierindoja 12.vietā, un ļauj mierīgi turpināt gatavošanos, lai Kalifornijas tuksneša oāzē atgrieztos pēc pāris nedēļām startam LPGA kvalifikācijā.

Māra Puisīte pēdējā kārtā nospēlēja ar +4 virs PAR (77-75-74-76) un kopvērtējumā ar +14 virs PAR dalīja 53.vietu 109 finišējušo dalībnieču konkurencē. Pārliecinošu uzvaru izcīnīja Demi Frances Runas, kuras rezultāts summā bija -12 zem PAR ar četru sitienu pārsvaru pār tuvāko konkurenti.

Krista bērdiju guvēju sarakstā dalīja 6.vietu ar turnīrā 13 bedrītēm, kas izspēlētas mīnusā pret laukumu. Īpašs viņai izdevās no bugijiem brīvais pēdējā raunda otrais deviņnieks, kurā četras no pirmajām septiņām bedrītēm izspēlētas ar bērdijiem.

Sagaidāms, ka ceturtdien publicētā Kristas intervija "Latvijas Avīzei" nebūs uz ilgāku laiku vienīgā - septembrī gaidāms plašāks turpinājums pielikumā "Mājas Viesis".

"SunCoast Ladies Series" turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 22.08.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē