Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Tuvāk saulainām vietām

"SunCoast Ladies Series" turnīrā Kalifornijā otrdiena bija gana veiksmīga, lai rezultātu tabulā augstāk tiktu gan Krista, gan Māra Puisītes. Krista pirms pēdējā raunda dala 15.vietu un ir otrā labākā amatiere, savukārt Māra pakāpās uz dalītu 45.pozīciju.

Pēc divām kārtām "Mission Hills Country Club" "Dinah Shore" laukumā meitenes otrdien iemēģināja "Arnold Palmer" laukumu, ko Krista izspēlēja ar 73 sitieniem jeb +1 virs PAR. Dienas bilancē četri bērdiji, trīs trīs bugiji un divkāršs bugijs. Trīs dienu summā iekrātais +5 virs PAR (69-79-73) saglabā labas izredzes pēdējā raundā pacīnīties par vietu desmitniekā.

Katru nākamo raundu arvien labāk aizvada Māra, kam otrdien izdevās finišēt ar +2 virs PAR jeb 74 sitieniem. Pēc raundā pirmajām četrām bedrītēm Mārai bija +3 virs PAR, taču turpinājums izdevās krietni vien veiksmīgāks. Trīs dienu summā Māras rezultāts 110 spēlētāju konkurencē ir +10 virs PAR (77-75-74).

Pēdējais raunds "Arnold Palmer" laukumā risināsies trešdien, bet pēc sacensību noslēguma Kristai būs laiks izvērtēt gūto pieredzi, lai liktu to lietā pēc pāris nedēļām, kad  "Mission Hills Country Club" sāksies cīņa LPGA kvalifikācijas pirmajā kārtā.

"SunCoast Ladies Series" turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 21.08.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē