Arhīvs
16. Aprîlis, 2024. Mintauts, Alfs, Mindaugs, Bernadeta
Pāru kaujas
rezultâti

Startā perfekts -3

Kamēr Eiropas komandas golferes Amerikā baudīja šampanieti pēc uzvaras Solheim kausa izcīņā, Krista Puisīte ar skatu uz LPGA kvalifikāciju svētdien Kalifornijā startēja "SunCoast Ladies Series" turnīrā. Pirmo raundu Krista izspēlēja kā konfekti ar -3 zem PAR un dala 3.vietu.

No bugijiem brīvā dienā Krista "Mission Hills Country Club" "Dinah Shore" laukumā trijās bedrītēs iekrāja bērdijus un 110 dalībnieču konkurencē atpaliek divus sitienus no līderes Cindy Feng. Pēc pirmās dienas Krista turnīrā ir otrā labākā amatiere.

Pēc uzvaras "Volvo Latvian Open" pāri okeānam devās arī Māra Puisīte, un nekavējoties izmēģināja spēkus Kalifornijā tuksneša vidū ierīkotajā oāzes laukumā, kas citkārt nemaz nav vienkārši pieejams. Māra pēc pirmās dienas ir rezultātu tabulas viducī ar +5 virs PAR.

Kristai gūtā pieredze būs divtik noderīga, jo augusta beigās tieši "Mission Hills Country Club" divos laukumos risināsies LPGA kvalifikācijas pirmās kārtas turnīrs. Turklāt "SunCoast" sērijas turnīrs četras dienas būs bez kata, tā ka konkurence nesaruks neatkarīgi no rezultāta.

Tikmēr Eiropas golferes "Colorado Golf Club" laukumā Solheim kausa izcīņā svētdien svinēja pirmo uzvaru ASV teritorijā. Eiropietes match-play turnīrā uzvarēja ar 18:10, palielinot pirms pēdējās sacensību dienas iekrāto pārsvaru.

Eiropas komandā kapteines zviedrietes Liselotte Neumann vadībā bija iekļautas Norvēģijas, Skotijas, Spānijas, Vācijas, Zviedrijas, Francijas, Anglijas un Itālijas spēlētājas.

Kopš pirmā turnīra 1990.gadā ASV komanda Solheim kausu ir ieguvusi astoņas reizes, un līdz šim ne reizi nebija zaudējusi savās mājās. Eiropas komanda ik otro gadu rīkotajā turnīrā triumfēja pieko reizi. Eiropietes paturēja savā īpašumā kristāla trofeju, ko ieguva iepriekšējā turnīrā 2011.gadā Īrijā.

"SunCoast Ladies Series" turnīra REZULTĀTI

Solheim kausa REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 19.08.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē