Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Gustafsson pārāks senioru cīņās

Latvijas senioru čempionāta rīkošana divās kārtās ir padarījusi tā norisi vēl grūtāk prognozējamu, ko apliecināja svētdien "Viesturos" noslēgtais turnīrs, kur uzvarētāja laurus plūca Jan Gustafsson. Dāmām labākā bija Daiga Puisīte, bet kungiem atsevišķajā 65+ ieskaitē nepārspēts palika Armands Krāģis.

Pirmās dienas līderim Vilim Krištopanam nebija veiksmīga diena, un līdzšinējais čempions pēc 88 sitienu raunda finišēja trešajā vietā. Divu dienu summā Gustafsson nospēlēja ar 159 sitieniem (78-81) un par divu sitienu tiesu apsteidza Pēteri Cīmani (80-81). Vēl par diviem sitieniem tālāk bija Krištopans (75-88).

Gustafsson pirms gada palika uzreiz aiz laureātu trijnieka, tači šoreiz nospēlēja pietiekami stabili, lai pirmo reizi kļūtu par senioru čempionu.

Dāmām bija iespēja pieteikties arī jaunākām spēlētājām, kam pēc kungiem paredzētā nolikuma dalība čempionātā būtu jāgaida ne vienu vien sezonu. Vietas uz pjedestāla sadalot 18 bedrīšu spēlē, uzvarēja Daiga Puisīte ar 84 sitieniem, kas viņai ļāva par 11 sitieniem apsteigt līdzšinējo čempioni Lidiju Gavrilovu. Trijnieku noslēdza Ingemāra Jansone.

Procentu izteiksmē dalībnieku skaits senioru čempionātā šogad pieauga par piektdaļu, un saulainā augusta patīkamais klimats, cerams, pamudinās nākamgad uz vecmeistaru mačiem pulcēties vēl lielākam skaitam golferu.

Pēdējās izmaiņas , 18.08.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē