Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Seniori pusceļā

Latvijas senioru čempionātā sestdien "Viesturos" pēc pirmās kārtas līderos izvirzījās Vilis Krištopans, kam otrajā dienā jālūko noturēt konkurentus aiz sevis, lai paturētu titulu vēl uz gadu. Atsevišķā bedrītē lielais veiksmes brīdis bija Jurim Visockim, kura bumbiņa papildinās kluba mājas 'hole in one' galeriju.

Krištopans ir līderis ar 75 sitieniem un trīs sitienu pārsvaru pār Jan Gustafsson, bet trešo vietu ieņem Pēteris Cīmanis ar 80 sitieniem. Atsevišķajā 65+ ieskaites grupā līderis ir 2011.gada čempions Armands Krāģis (88).

Savukārt Visockim otrā deviņnieka otrajā bedrītē pietika ar vienu sitienu no tee, lai rezultātu kartītē ierakstītu glītu vieninieku.

Pirms gada otrajā vietā finišējušo Ivaru Grunti 87 sitieni sestdien atvirzīja uz 5.vietu, taču divu dienu turnīrā iespējami dažādi pavērsieni. Pirms gada pirmo no trešās vietas šķīra trīs sitieni, un līderu dzīve nebūs vienkārša arī šoreiz.

Vienā dienā godalgoto vietu sadalījumu noteiks dāmas, kas šoreiz pieteikušās prāvākā pulciņā, un astoņkārtējo čempioni Lidiju Gavrilovu gaida nopietna spēkošanās par titula aizstāvēšanu.

Pēdējās izmaiņas , 17.08.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē