Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Birkavs izcīna Vidzemes čempiona titulu

Aizvadītajā nedēļas nogalē golfa laukumā “Zēmeles” pie Valmieras norisinājās Vidzemes čempionāts golfā, kur pārliecinošu uzvaru izcīnīja Gatis Birkavs no Valmieras. Savukārt  Guntars Skrastiņš HCP neto ieskaitē ieguva Vidzemes un Valmieras kausus.

“Zēmelēs” tika izspēlēts ne tikai 15. Vidzemes čempionāts, bet arī Vidzemes kauss kungiem un dāmām, kā arī Valmieras un Limbažu kausi. Uz sacensībām bija pulcējušies 18 golferi, lai sacenstos par “Milda” un “Triumfs” dāvātajām balvām.

15. Vidzemes čempiona titula ieguvējs tika noskaidrots 18 bedrītēs sitienu spēles jeb stroke formātā. Labāko rezultātu uzrādīja Birkavs, kurš laukumu izgāja ar 93 sitieniem. Uz pjedestāla otrā pakāpiena tika Māris Zaķītis (96) no Siguldas, bet trešais bija valmierietis Modris Zvirbulis (100).

Par Vidzemes kausu bija iespēja pacīnīties jebkuram, kurš laukumu spētu iziet zem sava handikapa, jo sacensību formāts bija HCP neto. Šajā kategorijā labāko rezultātu uzrādīja Skrastiņš ar 75 punktiem, aiz sevis atstājot Uģi Audriņu un Modri Zvirbuli.

Dāmām Vidzemes kauss tika izspēlēts 14. gadu pēc kārtas un šoreiz trofeju ieguva Linda Lapa.

Valmieras kausa izcīņā piedalījās tikai valmierieši, un tas tika izspēlēts HCP neto formātā pēc pirmo deviņu bedrīšu rezultātiem. Līdzīgi kā Vidzemes kausā, arī šeit titulu izcīnīja Skrastiņš.

Līdzīgi kā Valmieras kausu, arī Limbažu kausu izspēlēja golferi, kuri dzīvo Limbažos, vai kam Limbažos ir īpašums. Labākais šajā kategorija bija Zvirbulis.

Nākamās pļavu golfa sacensības notiks 17-18.augustā Usmā.

Informāciju sagatavoja:
Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 16.08.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē