Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Prakse Čehijā

Čehijas starptautiskajā amatieru čempionātā šonedēļ spēkus izmēģināja Roberts Eihmanis un Linda Dobele, kam turnīrā ar divkāršu katu neizdevās tikt līdz spēlēšanai arī sacensību pēdējā dienā. Turnīrs Karlovivaros skaidri parādīja, ka Čehija ne jau nejauši ir izpelnījusies golfā vistālāk tikušās Austrumeiropas valsts godu.

Lai gan maksimālais handikaps turnīrā bija noteikts HCP 3 kungiem un HCP 4,5 dāmām, daudzo pieteikumu dēļ tas faktiski izvērtās uz pusi mazāks, kas ietekmēja arī Latvijas spēlētāju skaitu. Turklāt lielākā daļa spēlētāju ar nullei tuvu handikapu ir paši čehi, nevis viesi, kuru gan arī nav mazums.

No Latvijas golferiem labākās sekmes bija Eihmanim, kurš pārvarēja pirmo katu pēc otrās dienas, bet trešās kārtas noslēgumā viens sitiens viņu šķīra no tikšanas finālkārtas 43 dalībnieku skaitā. Trīs dienu summā nospēlējis ar +12 virs PAR (72-81-75) Eihmanis dalīja 44.vietu.

Savukārt Dobele pirmajās divās dienās iekrāja +14 virs PAR (81-77), un ar sešiem sitieniem aiz pirmā kata dalīja 36.vietu. Pēc turnīra nolikuma, katu pēc otrās dienas pārvarēja 24 spēlētājas, bet pēc trešās kārtas - 15 labākās golferes.

Čehijas starptautiskā amatieru čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 03.08.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē