Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Eiropā trešajā ducī

Ar dalītu 36.vietu no Eiropas dāmu amatieru čempionāta mājup varēs doties Krista Puisīte, kam sestdien Somijā pēdējā kārtā izdevās nospēlēt ar PAR atbilstošu 71 sitienu, bet četru dienu summā finišēt ar +11 virs PAR. Salīdzinājumā ar pērno gadu Krista spēra prāvu soli uz priekšu, jo iepriekšējā Eiropas čempionātā palika vienu sitienu aiz kata.

Pēdējā raundā Kristas rezultātu kartītē ekstrēmi piedzīvojumi neatspoguļojās - divi bērdiji un divi bugiji "Aura Golf Club" laukumā nodrošināja labāko rezultātu četru dienu turnīrā.

Par Eiropas amatieru čempioni kļuva dāniete Emily Kristine Pedersen, kam pēdējā kārtā izdevās noturēties līderpozīcijās, lai gan pēc trim raundiem viņas iekrātais septiņu sitienu pārsvars pār tuvākajām konkurentēm vienubrīd bija sarucis līdz diviem sitieniem.

Pedersen uzvarēja ar -8 zem PAR (67-73-64-72), bet otro vietu ar -5 noturēja Beļģijas golfere Laura Gonzalez Escallon.

Dāmu Eiropas tūrē (LET) sestdiena daudz veiksmīgāka bija Laurai Jansonei, kura Eiropas "Masters" otrajā kārtā Lielbritānijā nospēlēja ar 73 sitieniem jeb +1 virs PAR, taču divu kārtu summā iekrātais +8 Latvijas profesionāli atstāja aiz kata dalītā 113.vietā. Katu "Buckinghamshire Golf Club" laukumā pārvarēja golferes, kas nepalika plusos pret laukumu.

Vācijā Eiropas "Young Masters" U-16 turnīrā Rūdolfs Ķelle un Laila Forstmane trīs kārtu summā abi nospēlēja ar +35 virs PAR. Forstmane ieguva 44.vietu (85-82-81) un apsteidza četras konkurentes, savukārt Ķelle 52 puišu konkurencē ieņēma 48.vietu (83-83-82)

Eiropas dāmu amatieru čempionāta REZULTĀTI

Dāmu Eiropas "Masters" REZULTĀTI

Eiropas "Young Masters" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 27.07.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē