Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Ar bērdiju pāri katam

Krista Puisīte piektdien Somijā aizvadīja savu līdz šim labāko raundu Eiropas dāmu amatieru čempionātā, taču cīņa par kata pārvarēšanu vainagojās panākumiem visdramatiskākajā iespējamajā veidā, gūstot bērdiju pēdējā bedrītē. Raundā izcīnītais +2 virs PAR summā nodrošināja +11 un iespēju sestdien cīnīties par augstāku vietu turnīra tabulā.

Pēc trim dienām Krista dala 52.vietu, un ir vienīgā katu pārvarējusī Austrumeiropas golfere. Trešajā kārtā Kristai līdzās diviem bērdijiem bija četri bugiji, kas "Aura Golf Club" laukumā nodrošināja 73 sitienu rezultātu.

Sacensības trešajā kārtā beidzās Mārai Puisītei, kura piektdien ar 75 sitieniem (+4 virs PAR) gan pakāpās uz vietu devītajā desmitā, tomēr palika piecus sitienus aiz kata.

Turnīrā līderpozīcijās mainās tikai Dānijas spēlētājas, turklāt Emily Kristine Pedersen trešajā raundā izšāva ar 64 sitieniem jeb -7 zem PAR, summā nodrošinot -9 un septiņu sitienu pārsvaru pār tuvākajām sekotājām.

Savukārt Dāmu Eiropas tūrē (LET) savu spēli vēl nav izdevies uzķert Laurai Jansonei, kura piektdien Eiropas "Masters" pirmajā dienā Lielbritānijā nospēlēja ar 79 sitieniem (+7), kas ļāva apsteigt divas konkurentes. Līderes vāciete Caroline Masson un Ashleigh Simon no Dienvidāfrikas "Buckinghamshire Golf Club" laukumā prata iekrāt fantastisku -9 zem PAR.

Eiropas "Young Masters" U-16 čempionātā Vācijā Rūdolfs Ķelle piektdien arī otrajā kārtā nospēlēja ar 83 sitieniem un divu dienu summā ar +24 ieņem 50.vietu 52 spēlētāju konkurencē. Lailai Forstmanei otrā diena bija veiksmīgāka ar 82 sitieniem, un viņa meiteņu konkurencē ir 44.vietā, ar +25 virs PAR rezultātu apsteidzot četras konkurentes.

Eiropas dāmu amatieru čempionāta REZULTĀTI

Dāmu Eiropas "Masters" REZULTĀTI

Eiropas "Young Masters" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 26.07.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē