Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Somijā jācīnās par katu

Pēc Eiropas dāmu amatieru čempionātā izspēlētās otrās kārtas aiz provizoriskā kata ir gan Krista, gan Māra Puisītes, taču trešajā raundā vēl būs iespēja vērst situāciju par labu. Turklāt Kristu no gaidāmās kata līnijas šķir tikai viens sitiens, savukārt Mārai ceturtdien Somijā sasniegtais rezultāts atstāj izredzes pacīnīties par tikšanu laukumā arī pēdējā kārtā.

Krista pēc 77 sitienu jeb +6 virs PAR rezultāta summā ar +9 dala 64.vietu, un piektdien "Aura Golf Club" laukumā jācīnās, lai tiktu augstāk. Otrajā kārtā Kristas rezultātam iezāģēja divas PAR 3 bedrītes otrajā spēlējamajā deviņniekā - divkāršs un trīskāršs bugijs padarīja daudz smagāku raundu, kurā bija arī trīs bērdiji un četri bugiji. Starp citu, arī šībrīža situācijā Krista ir turnīrā visaugstāk tikusī Austrumeiropas golfere.

Māra trīs bērdiju dienā ar 75 sitienu (+4) raundu pakāpās uz pirmo simtu, un piektdien ar savu labāko spēli var pacīnīties par TOP60, kas nodrošinās kata pārvarēšanu.

Līdere pēc divām dienām ir Kristai pēc ASV studentu sporta (NCAA) konferences čempionāta zināmā dāniete Tonje Daffinrud, kura ar -5 par trim sitieniem apsteidz tuvākās konkurentes.

Savukārt pirmo kārtu Eiropas "Young Masters" turnīrā ceturtdien Vācijā aizvadīja Rūdolfs Ķelle un Laila Forstmane. Latvija nav pārstāvēta ar pilnu komandu, tādēļ nav iekļauta Nāciju ieskaitē, bet individuāli abu spēlētāju rezultāti ir tuvāk beigu galam. Rūdolfs dienu "Hamburger Golf Club" pabeidza ar +12 virs PAR un dala 50.vietu, apsteidzot vienu spēlētāju, bet Laila ar +14 jeb 85 sitieniem ir 45.vietā un priekšā trijām spēlētājām.

Eiropas dāmu amatieru čempionāta REZULTĀTI

Eiropas "Young Masters" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 25.07.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē