Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Turnīri dažādās koordinātēs

Nedēļas nogale vēl ne tuvu nav beigusies, taču aizvadīti jau vairāki turnīri, un lielāko spēlētāju skaitu sestdien pulcēja "Ozo Golf Club" notikušais "Carlsberg Open". Latvijas spēlētāju sistās bumbiņas lidoja Nīderlandē un Spānijā, kā arī Tukuma pusē.

Par "Carlsberg Open" uzvarētāju kungiem nopietnākajā handikapu grupā kļuva Māris Zaķītis, kam 81 sitiena rezultāts nodrošināja 39 stableford punktus. Otro un trešo vietu sadalīja attiecīgi Edgars Bariss un Vitauts Tučkus ar 38 punktiem.

Dāmām ar 34 punktiem labākā bija Lelde Ņikitina, savukārt kungiem otrajā HCP grupā ar 43 punktiem uzvarēja Charlie Mel. Īpaša veiksme pavadīja arī Andri Bergmani, kam izlozē krita "Turkish Airlines" lidojums uz Antāliju.

Savukārt Nīderlandes U-21 čempionātā Linda Dobele pēc četrām izspēlētām kārtām ar +20 virs PAR (79-76-75-78) ieguva 20.vietu, par vienu pozīciju apsteidzot Annu Diānu Švanku, kam bija par diviem sitieniem vairāk (77-70-83-80) un 21.vieta. Katu pēc trešās kārtas nepārvarēja Māra Puisīte (74-85-81).

Dāmu Eiropas tūrē (LET) veiksme nepavadīja Lauru Jansoni, kura "Open de Espana" ar +18 (79-83) nepārvarēja katu un Madridē neapsteidza nevienu finišējušo sāncensi.

Tikmēr Latvijas Pļavu golfa asociācijas debijas turnīrā "Odiņu" laukumā Tukuma pusē uzvarēja Daniels Henilans, kurš pārspēlē par pirmo vietu uzvarēja Gundaru Rauzu. Abi līderi 18 bedrītes izspēlēja ar 74 sitieniem jeb +12 virs PAR. Dāmām labākā bija Līva Legzdiņa.

Pēdējās izmaiņas , 20.07.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē