Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Čačes panākumu diena

Atbilstību Latvijas junioru izlases golferes statusam svētdien "Viesturos" apliecināja Ieva Čače, kura, neraugoties uz HCP neto formātu, spēja uzvarēt "Signum Open" nopietnāko handikapu grupā. Turklāt Čače nospēlēja ar rezultātu, kas nodrošināja viņai papildu balvu.

Izpēlējusi laukumu ar 77 sitieniem, Čače neto ieskaitē bija labākā ar neto 69 sitieniem. Par vienu neto sitienu atpalika otrās vietas ieguvējs Edmunds Jansons, kurš labāka handikapa dēļ apsteidza trešo vietu ieguvušo Gustavu Gerkenu.

Čače saņēma gan turnīra sponsoru sagādātās balvas, gan golfa somu no "Kjus", kuras izcīnīšanai nosacījums bija bruto 77 sitienu rezultāts.

Savukārt otrajā handikapu grupā, kur golferi sacentās stableford punktu spēlē, panākumu sēriju turpināja Kirils Bogdanovs. Uzvara iepriecināja ne tikai viņu pašu, jo atsevišķu balvu tās specifikas dēļ saņēma pirmās vietas ieguvēja tēvs. Aiz Bogdanova trijniekā vēl iekļuva Sandra Berķe un Vadim Shmal. Lai tiktu laureātos, bija jāiekrāj vairāk nekā 40 stableford punktu.

 

 



 

 

 

 

 

 
Šosezon labākajā formā bija arī "Viesturu" grīni, kam viegli neklājās. Lai gan grīna labojamo dakšiņu katrs spēlētājs saņēma turnīra suvenīru komplektā, ne visiem sekmējās tās pielietošanā. Laikam jau ir golferi, kam nevajadzētu pārāk pieticīgi novērtēt savas spējas - lai uz grīna ar bumbiņu izsistu bedrīti, nav vajadzīgs singla handikaps. Kam tas vēl nav kļuvis par ieradumu, būtu pašam un citiem noderīgi sevi pieradināt pie domas, ka uz grīna jāskatās ne tikai uz to, kas ir starp karogu un bedrīti, bet arī jāpalūkojas uz sava iepriekšējā sitiena sekām un tās jānovērš.

Nākamajā nedēļas nogalē "Viesturos" būs divi turnīri - pēc Paaudžu un Jaukto pāru kausa izcīņas svētdien risināsies Baltijas Kreiļu kauss.

Pēdējās izmaiņas , 14.07.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē