Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

VW izaicinājums "999 Tūres" posmā

"Reiņa Trasē" svētdien notiks „999 Tūres” “M¸ller Auto” posms, kurā turnīra atbalstītāji izaicinās spēlētājus 8.bedrītē, par hole in one liekot pretim "Volkswagen Golf7" automašīnu. Atliek vien no izsitiena vietas ar pirmo sitienu trāpīt bumbiņu bedrītē...

Sacensības norisināsies četrās ieskaites grupās dāmu un kungu konkurencē. "999 Tūrē" šis būs ceturtais no deviņiem posmiem.

Īpašs pārsteigums gaida arī precīzāko spēlētāju, kuram izdosies ar vienu sitienu trāpīt bumbiņu vistuvāk 9. vai 18. bedrītei. Golferi cīnīsies par vērtīgām balvām, kuru kopējā vērtība sasniegs 1000 latu, plus vēl hole in one automašīna.

"Reiņa Trases" golfa laukumā kopš tā atklāšanas bumbiņu raidīt bedrītē ar vienu sitienu ir izdevies septiņiem spēlētājiem. Kā uzmundrinājums citiem golferiem, kuri centīsies tikt pie automašīnas 8.bedrītē, ir līdz šim pēdējais hole in one, ko paveica Sandra Berķe 2012.gada 19.augustā tieši 8. bedrītē. Ja hole in one izdosies sasniegt kādā citā bedrītē, to atzīmēt būs iespēja golfa kluba bārā, un varēs pārliecināties kā darbojas LGF handikapu sistēmā reģistrēto spēlētāju apdrošināšana hole in one gadījumā, kompensējot tēriņus.

Sacensību sākums būs plkst. 10.00, reģistrācija un iesildīšanās, jau sākot no plkst 9.00. Spēles formāts ir sitienu spēle (Neto) 18 bedrītes, dalības maksa - 25 lati.

Pieteikties sacensībām vai iegūt papildu informāciju golfa spēlētāji un citi interesenti var pa tālruni +371 29331001, vai sūtīt e-pastu uz golfs@reinatrase.lv. Plašāka informācija un turnīra „999 Tūre” nolikums pieejams mājas lapā www.reinatrase.lv

Pēdējās izmaiņas , 11.07.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē