Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Līdz finālam pietrūkst

Centieni iekļūt ASV sieviešu amatieru čempionāta finālsacensībās trešdien nevainagojās panākumiem Kristai Puisītei, kura kvalifikācijas turnīrā Teksasā netika pietiekami augstu, lai iegūtu tiesības klātienē pacīnīties ar Amerikā izcilākajām amatierēm.

Kvalifikācija "Champions Golf Club" risinājās vienā kārtā, izspēlējot 18 bedrītes "Cypress" laukumā. Krista ar 79 sitieniem jeb +8 virs PAR dalīja 28.vietu, bet tikšanai uz finālu vajadzēja rezultātu ne sliktāku kā +3 virs PAR.

Uzvarēja Abe Lakareber ar +1 virs PAR. Kristai spēle nesekmējās līdz 8.bedrītei, kurā dienas pirmais bērdijs iekrita brīdī, kad rezultāts jau bija +6 virs PAR. Turpinājumā bija vēl divi bugiji un bērdiji, taču pēdējās bedrītēs bugijs un divkāršs bugijs padarīja rezultātu par +8. 

Pēc revanša Kristai jātiecas nākamajā turnīrā - pēc nedēļas viņa startēs Amerikā vēsturiskajā "North & South" amatieru čempionātā, kas slavenajā "Pinehurst" laukumā dāmam notiks jau 111.gadu. Tikai divus gadus ilgāka vēsture ir kungu turnīram, kas pirmo reizi notika 1900.gadā.

"North & South" čempionātu ASV uzskata par otro prestižāko amatieru turnīru aiz nacionālā čempionāta. Jau ierasts, ka "Pinehurst No. 2" laukumā tiksies spēlētājas, kuru mērķis ir drīza iekļūšana LPGA tūrē. Lai noteiktu golferes, kas "No.2" laukumā izspēlēs četru kārtu match-play, 132 dalībnieces vispirms "No.4" laukumā izspēlēs trīs sitienu spēles raundus. Pēc pirmajiem diviem raundiem 60 labākās trešajā kārtā turpinās cīņu par vietu 16 spēlētāju izslēgšanas tīklā.

ASV sieviešu amatieru čempionāta kvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 11.07.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē