Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Match-play pilnā plaukumā (2)

Vēl līdz nedēļas beigām dalībnieki kungu konkurencē var izspēlēt "Arclinea" Latvijas match-play čempionāta pirmo kārtu, taču lielākā daļa dueļu jau ir noslēgušies. Kā jau mača spēlē, ne vienmēr uzvara ir šķietamo favorītu sabiedrotā.

Kungiem galvenie titula pretendenti cīņā iesaistīsies tikai trešajā kārtā, taču aptuvenu ieskatu par gaidāmajiem pretiniekiem nu jau var gūt arī viņi. Lielākā daļa otrās kārtas spēļu dalībnieku jau var sākt ieplānot nākamo cīņu.

Turnīra finālcīņu nedēļas nogalē gandarījuma sacensībās spēlēs arī pirmās kārtas zaudētāji, kam pievienojās Juris Visockis, kuru ar 2up pārspēja Andris Jučmanis un nākamajā kārtā tiksies ar savu vārdabrāli Andri Zvanu. Interesantu cīņu turnīra turpinājumā paliks arvien vairāk, un iezīmējas arvien jaunas intrigas.

Čempionāta virsrīkotājs Mareks Nemme otrajā kārtā tiksies ar Aināru Poču, lai noteiktu pretinieku trešajā kārtā Mārcim Broderam. Savukārt Māris Gulāns pēc pārliecinošas uzvaras 9&8 pār Žani Jankavu tikās ar Andri Cini. Cīņas iznākums ar 2up bija labvēlīgs Cinim, kurš trešajā kārtā tiksies ar Ivaru Grunti.

Pirmās spēles aizvadītas arī dāmu turnīrā, kur dalību otrajā kārtā nodrošināja Vineta Ruka un Anna Diāna Švanka.

"Arclinea" Latvijas match-play turnīra tīkls (10.07.2013.)

KUNGI 

DĀMAS

Pēdējās izmaiņas , 10.07.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē