Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Panākumi sērijās

Ja uzsmaida veiksme, vienkārši nevajag to aizbaidīt, un viss turpināsies. Vismaz tādu iespaidu radīja svētdien "Viesturos" aizvadītā "Torgovij Gorod" kausa izcīņa, kur kungiem spēcīgāko handikapu grupā uzvarēja Andrejs Silčenko, bet Harijs Bariss izcēlās ar unikāli ienesīgu dupletu.

Silčenko dienu iepriekš "Ozo" laukumā kļuva par izlozētās "Turkish Airlines" balvas īpašnieku, bet dienu vēlāk panākumu viņš nodrošināja tīri personiski, tiesa, pēc uzvaras teica lielu paldies arī savam trenerim Dāvim Pukstam. Spēcīgākajā handikapu grupā Silčenko bija labākais ar neto PAR atbilstošu rezultātu, apsteidzot tuvākos konkurentus Andri Rodzi un Kārli Cinīti.

Otrajā handikapu grupā nepārspējams bija 42 stableford punktus guvušais Aleksandrs Penkins, savukārt dāmām ar 38 punktiem visas konkurentes apsteidza Sandra Berķe.

Atsevišķajā junioru U-21 ieskaitē uzvarēja turnīra ģenerālatbalstītāja Viktora Bogdanova dēls Kirils Bogdanovs ar neto 59 sitieniem. Harijs Bariss itin pavējainajā dienā sasniedza labāko rezultātu sitienu spēlē (74), taču neto vērtējumā ar to augstāk par otro vietu netika.

Bez veiksmes golfā neiztikt, taču Harijs Bariss pārliecinoši pierādīja, ka meistarība tomēr ir universālāka vērtība, un ar pirmo sitienu trāpīja vistuvāk karogam gan 2. gan 7. bedrītē. Ja citkārt tas varbūt pat netiktu lāga pamanīts, tad šoreiz tas viņu padarīja par uzreiz divu plazmas tālrāžu īpašnieku.

Duālajā situācijā, kas varētu arī raisīt jautājumu par amatiera statusa saglabāšanu, Harijs Bariss ātri atrada elegantu risinājumu, no viena "Sharp" ražojuma atsakoties par labu "Davis Golf Style" akadēmijai. Dāvinājums turklāt būs īstajā reizē, jo akadēmiķi šosezon, diemžēl, jau pārliecinājušies, ka lietas mēdz mainīt atrašanās vietu arī bez saimnieku ziņas.

Pēdējās izmaiņas , 07.07.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē