Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Citrus balvu plūcēji

Vietu laureātu trijniekā sestdien "Ozo Golf Club" laukumā aizvadītajā "Citrus Solutions Open" kungi nopietnāko handikapu grupā varēja nodrošināt ar handikapa uzlabošanas vērtu rezultātu. Visveiksmīgāk to spēja paveikt Rūdolfs Ķelle, nospēlējot ar bruto 74 sitieniem jeb neto -3 zem PAR.

Labāk par savu handikapu nospēlēja arī Aldis Puisītis un Guntars Dauģis sadalot attiecīgi otro un trešo vietu ar neto -2 zem PAR. Savukārt otrajā HCP grupā nepārspēts palika Wanki Chae, kurš Latvijā līdzās darba pienākumiem atrod vietu arī golfam, un ir pastāvīgs "Ozo Golf Club" apmeklētājs.

Dāmām zem PAR ar bruto -1 nospēlēja Anna Diāna Švanka, taču neto ieskaitē Latvijas amatieru vicečempionei ar -3 zem PAR pietikai tikai otrajai vietai, jo lielā diena bija Marijai Luīzei Jučmanei, kam 87 sitienu rezultāts nodrošināja neto -10 zem PAR. Pirmo trijnieku noslēdza cita juniore Laila Forstmane.

Vēl viena intriga apbalvošanā, protams, bija "Turkish Airlines" biļešu uz Dubaiju izloze. Laimīgā loze krita Andrejam Silčenko, tiesa, paradoksālā kārtā viņš laikam bija pēdējais, kas par laimestu uzzināja, jo valodas barjeras dēļ pēc pasniedzamās balvas devās pats nenojauzdams, kas viņu sagaida.

Nākamā nedēļas nogale "Ozo" laukumā būs īpaša ar "G4S Open" un ar to apvienoto Latvijas midamatieru čempionātu, kur potenciālais dalībnieku skaits ik gadu strauji pieaug.

Pēdējās izmaiņas , 06.07.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē