Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Krista.com

Lielais tīmeklis kļuvis par vienu Latvijas golferiem jo īpaši nozīmīgu golfa vietni bagātāks - Kristas Puisītes gaitas sākusi atspoguļot talantīgās golferes personiskā mājaslapa kristapuisite.com. Pēc Teksasas valsts universitātes absolvēšanas Krista pašlaik Amerikā ir ceļā uz jauniem lieliem mērķiem, tādēļ angļu valodā uzturētā lapa jau ieinteresējusi ne vienu vien golfa pazinēju.

Galvenais mājaslapas radīšanas mērķis ir apkopot visu atbilstošo informāciju, paskaidroja Krista. Tādējādi vienuviet būs aplūkojami gan Kristas sasniegumi un sacensību kalendāri, gan apskatāmas fotogrāfijas un video. Perspektīvā Kristai lapā būs arī personiskais blogs jeb emuārs, kur paust savu skatījumu par notikumiem un procesiem.

"Mājaslapa arī ir veids, kā pateikt paldies visiem sponsoriem un kompānijām, kas mani atbalsta tagad un turpmāk," vēl vienu mājaslapas sūtības pusi atklāja golfere, kuras nākamais lielais mērķis ir iekļūšana Dāmu profesionālā golfa asociācijas (LPGA) tūrē.

Mājaslapu izveidojusi Māra Puisīte, tādējādi apliecinot, ka abas māsas ir principiālas konkurentes tikai golfa laukumā. Sagaidāms, ka mājaslapa turpinās attīstīties un pilnveidoties, taču jau tagad tā apkopo daudz noderīgas un saistošas informācijas. Nākamās sacensības Kristai būs pēc nedēļas, kad Teksasā gaidīs cīņa kvalifikācijā par iekļūšanu ASV sieviešu amatieru čempionātā.

Pēdējās izmaiņas , 04.07.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē