Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Līderi nostiprinās

Pēc sestdien aizvadītās otrās kārtas Kārlis Broders un Linda Dobele nostiprinājās vadībā Latvijas amatieru čempionātā, iegūstot visai prāvu pārsvaru par tuvākajiem konkurentiem. Taču tikai svētdien pēc "Ozo Golf Club" laukumā izspēlētās pēdējās kārtas būs redzams, vai līderu titulu izdosies iemainīt pret čempionu kausu.

Broders arī otrajā kārtā sasniedza labāko rezultātu, izspēlējot laukumu ar PAR. Diena līderim sākās ar diviem bugijiem, taču turpinājums apstiprināja, ka tā nav tendence. Divi bērdiji otrajā deviņniekā un PAR atlikušajās bedrītēs ļāva divu dienu summā saglabāt -2 zem PAR.

Par septiņiem sitieniem atpaliek 2012.gada čempions Roberts Eihmanis un Mikus Gavars - trijotne svētdien dosies laukumā pēdējā flaitā. Izredzes uz vietu trijniekā nav zudušas arī Kristapam Gulbim un Harijam Barisam, kuri rezultāti pēc pirmajām divām dienām ir attiecīgi +10 un +11.

Kopš Latvijas amatieru čempionāts notiek trīs dienu formātā, Broderam pieder turnīra rekords, 2008.gadā uzvarot ar +1 virs PAR. Tātad noturēt rezultātu zem PAR būtu vēl viens izaicinājums.

Katu kungu konkurencē pārvarēja oficiālā ieskaitē spēlējoši 54 golferi, bet dāmām svētdien cīņu turpinās visas dalībnieces.

Dobele otrajā kārtā nospēlēja ar +2 virs PAR, kas divu dienu summā nodrošināja +7 virs PAR un astoņu sitienu pārsvaru pār Indru Eniņu. Vēl viens sitiens vairāk ir pagaidu trešās vietas īpašniecei Annai Diānai Švankai.

Pēdējās izmaiņas , 29.06.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē