Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Cerīgs pieteikums

"Ozo Golf Club" sestdien aizvadītais "Façonnable Challenge" rosina vēl jo cerīgāk raudzīties gan tuvākā, gan tālākā nākotnē. Daudzu spēlētāju rezultāti ļauj noprast, ka nākamajā nedēļas nogalē gaidāms intriģējošs Latvijas amatieru čempionāts, savukārt ar debiju apmierinātie "Façonnable Challenge" rīkotāji nākamajā sezonā jau varētu atgriezties ar diviem turnīriem.

Raiti aizvadītajās sacensībās zem 80 sitieniem nospēlēja septiņi golferi, tomēr turnīrs izvērtās par Latvijas golfā jau daudzas sezonas aizvadījušā Māra Gulāna benefici. Nospēlējis ar PAR atbilstošiem 72 sitieniem, Gulāns stableford ieskaitē ar 46 punktiem kļuva par pārliecinošu uzvarētāju kungu spēcīgākajā handikapu grupā.

Dienas labāko rezultātu sitienu spēlē sasniedza ar -2 zem PAR nospēlējušais Harijs Bariss, bet stableford ieskaitē viņš ar 43 punktiem ieguva 2.vietu, par diviem punktiem apsteidzot tuvāko konkurentu Edmundu Jansonu.

Dāmu konkurencē izcila diena teicamos laikapstākļos bija juniorei Marijai Luīzei Jučmanei, kura uzvarēja ar 50 punktu guvumu. Otro un trešo vietu ar 38 punktiem attiecīgi sadalīja Vineta Ruka un Jeļena Šestakova. Savukārt kungiem otrajā HCP grupā ar 50 punktiem labākais bija Aleksejs Birjukovs.

Bija arī balva, kuras ieguvēju turnīra sponsori noteica izlozē, un tas palīdzēja Intam Krastam kļūt par saulesbriļļu īpašnieku. Tādējādi apstiprinājumu vēlreiz guva vecais teiciens "kur ir, tur rodas", jo Krasts vienas saulesbrilles, kāreiz, iegādājās pirms došanās uz turnīru. Tradicionāli "Ozo" turnīriem gandarījumam šo to relaksējošu saņēma arī pieticīgāko rezultātu īpašnieki.

Apmierināti ar "Façonnable Challenge" debiju, turnīra sponsori nākamgad "Ozo" kalendārā varētu atgriezties ar divām sacensībām. Otrais turnīrs būtu "Samsonite" zīmē.

Taču pašlaik golferiem pienācīgi jānosvin saulgriežu zīmes, un jautru līgošanu novēl arī golfs.lv. Ja pieteikšanās Latvijas amatieru čempionātam atlikta uz pēcsvētku dienām, jāpatur prātā, ka aizpildīta pieteikuma anketa fiziskā vai elektroniskā veidā "Ozo" recepcijā jānogādā ne vēlāk kā 26.jūnija pēcpusdienā.

Pēdējās izmaiņas , 22.06.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē