Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Latvijai Igaunijas bronza

Latvijas golferu labākais sasniegums Igaunijas amatieru "Open" finišā bija Annas Diānas Švankas iegūtā 3.vieta dāmu konkurencē. Turnīra trešā kārta Annai Diānai gan nebija veiksmīgākā, tādēļ piektdien neizdevās noturēt otro pozīciju. Savukārt kungiem visaugstāk tika 10.vietu ieguvušais Roberts Eihmanis.

Ar uzvarām no Nītvaljas mājup dosies Vācijas spēlētāji - Johannes Diederichs kungiem un Antonia Leonie Eberhard dāmu konkurencē.

Diederichs trīs kārtu summā finišēja ar +6 virs PAR (71-73-78) un par vienu sitienu apsteidza savu tautieti David Michel. Eihmaņa rezultāts bija +18 virs PAR (82-74-78). Tālākās pozīcijās bija 19.vietu dalījušais Rūdolfs Ķelle (+28), dalītas 27.vietas īpašnieks Vilis Krištopans (+35), 32.vietu ieguvušais Harijs Bariss (+38) un 33.vietā finišējušais Roberts Bišs (+40).

Dāmām pārliecinoši uzvarēja Eberhard, kam pēdējā raunda +4 neliedza trīs dienu summā nospēlēt ar -1 zem PAR un apsteigt otrās vietas ieguvēju somieti Roosa Narhi par 13 sitieniem. Pēdējā kārtā ar 78 sitieniem jeb +6 nospēlējusī Anna Diāna no sudraba pozīcijas īpašnieces atpalika vienu sitienu.

Labāko beigām bija pataupījusi Linda Dobele, taču ar dalītu dienas labāko rezultātu (74) vairs nevarēja tikt trijniekā. Linda ar +14 virs PAR ieguva 4.vietu. Alise Burkāne (+36) finišēja astotā, bet 10.vietu ieguva Ieva Čače (+39).

Nesalīdzināmi pozitīvākās noskaņās Dāmu Eiropas tūrē (LET) piektdiena pagāja Laurai Jansonei, kura Slovākijā otrajā kārtā nospēlēja ar 73 sitieniem jeb +1 virs PAR. Lai gan divu dienu summā Lauras rezultāts +11 virs PAR bija tuvāk pirmā simta beigām un krietni zem kata, tas ļauj cerīgāk raudzīties uz LET sezonas turpinājumu.

Igaunijas amatieru "Open" rezultāti

KUNGI

DĀMAS

Pēdējās izmaiņas , 21.06.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē