Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Daudzkāršas iespējas

Viens no sezonas universālākajiem turnīriem sestdien risināsies "Ozo" laukumā, jo iespējas tikt pie balvām "Gant Open" un Pasaules latviešu kausa izcīņā būs visdažādākajos veidos gan ar meistarības, gan tīras veiksmes palīdzību. Savukārt "Viesturos" svētdien risināsies tradicionālais Līgo kauss, un sagaidāms, ka informācija par to vēl sekos.

Jau ilgus gadus vienlaicīgi ar "Gant Open" notiek arī Pasaules latviešu kausa izcīņa, kas Latvijas golfā ir īpaši veiksmīga balva. Nevienai citai ilgmūžīgai Latvijas golfa trofejai sitienu spēlē vidējais uzvarētāja rezultāts nav labāks kā laukuma PAR.

Šogad Pasaules latviešu kausa uzvarētāju noteiks jau 11.reizi, un meistarīgākajiem golferiem jāpacenšas noturēt mīnusa rezultāta tradīciju. Bilance ir visai trausla, jo 10 gados kopējais uzvarētāju rezultāts ir -1 zem PAR.

Būs iespēja sacensties arī tiem, kam vairāk jārēķinās ar handikapa rezultātu. Kungi spēlēs HCP neto, bet dāmas - stableford. Izredzes iegūt balvu būs arī neatkarīgi no rezultāta, jo pēc turnīra izlozēs "Turkish Airlines" laimīgo klientu, kas saņems biļetes divām personām uz Antāliju.

Pēc iepriekš uzskaitītā nav grūti nojaust, ka brīvu vietu turnīrā nebūs, taču pirmdien pusdienlaikā dažas vakances vēl bija.

GANT OPEN 2013
Ozo Golf Club
15. jūnijs – plkst. 8:30

1. Vadība
Sacensības organizē Ozo Golf Club sadarbībā ar Pasaules Latviešu golfa asociāciju un GANT.

2. Laiks un vieta
Sacensības notiek Ozo Golfa Kluba laukumā 2013. gada 15. jūnijā. Sākums plkst. 8:30 (shot gun) no visām laukuma bedrītēm vienlaicīgi.

3. Dalībnieki
Gant Open kausu izcīņā piedalās amatieri, Pasaules latviešu kausa izcīņā aicināti piedalīties arī profesionāļi. Uz galveno balvu – Pasaules Latviešu kausu pretendē Latvijas Republikas pilsoņi, rezidenti un latvieši.
3.1.Spēlētājiem HCP kartes obligātas.
3.2.Maksimālais dalībnieku skaits 88 (reģistrācijas apstiprinājums pēc pirmās rokas principa).

4. Sacensību formāts un noteikumi
4.1.Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā St. Andrews Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un Ozo Kluba golfa laukuma vietējiem noteikumiem.
4.2.Sacensību formāts – HCP netto un stableford punktu spēle Gant kausa izcīņai. Sitienu spēle (stroke) – Pasaules Latviešu kausa ieskaitē. Gant Open notiek šādās grupās:
1.grupa – kungi HCP netto ieskaitē.
2. grupa – dāmas stableford ieskaitē.
HCP NETTO spēlē uzvar tas spēlētājs, kas pēc 18 bedrīšu izspēles savāc vismazāk HCP NETTO sitienus. Sitienu (stroke) spēlē uzvar tas spēlētājs, kas 18 bedrītes veic ar mazāko sitienu skaitu. Vienāda labākā NETTO rezultāta
gadījumā, uzvar tas, kuram zemāks HCP. Ja HCP ir vienādi, notiek „pēkšņās nāves” pārspēle uz 13. bedrītes. Ja vairāki spēlētāji dala pirmo vietu sitienu spēlē (stroke jeb brutto) rezultāta, tad izspēlē “pēkšņās nāves” pārspēli uz
13.bedrītes. Stableford ieskaitē vienāda rezultāta gadījumā ņem vērā spēles rezultātu pēdējās 9, 6 vai 3 bedrītēs.
Longest drive 7. bedrīte, nearest to pin 13. bedrīte.
4.3. Spēles laiks vienas bedrītes izspēlei vienai spēlētāju grupai (4 cilvēki) nedrīkst būt ilgāks kā 15 minūtes. Ja spēlētāju grupa, lēnas spēles rezultātā, kavē citu spēlētāju piedalīšanos turnīrā, tā tiek
1) brīdināta;
2) katram spēlētājam, kas spēlē lēnajā grupā, tiek atņemti 2 punkti;
3) spēlētāju grupa tiek diskvalificēta.
Lēmumu pieņem turnīra organizators un sacensību komiteja. Cieņa pret citiem spēlētājiem, ir galvenais kritērijs, lai sacensību gaita un noskaņa izdotos!
4.4.Vīrieši spēlē no dzeltenajām izsitiena vietām, dāmas – no sarkanajām un profesionāļi attiecīgi no baltajām (kungi)un zilajām (dāmas).

5. Pieteikšanās un izloze
5.1 Spēlētāji var pieteikties sacensībām līdz 2013. gada 13. jūnijam plkst. 15:00 Ozo Golfa kluba recepcijā, pa tālr. 67394399 vai e-pastu: ozogolf@apollo.lv
5.2 Izlozi rīko Ozo Golf Club administrācija.

6. Starta laiki
Reģistrācija sacensību dienā līdz pulksten 8:00, pirms starta informācija – 8:10. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par savlaicīgu ierašanos uz startu.

7. Dalības maksa
7.1. Kluba biedriem, sezonas karšu īpašniekiem, RGS,– Ls 15,-
7.2. Pārējiem – green fee Ls 25 + Ls 15,-.

8. Balvas un sponsori
HCP Netto un Stableford spēles pirmo trīs vietu ieguvēji katrā grupā saņem GANT balvas. Labākais sitienu spēles dalībnieks saņem galveno balvu – ceļojošo kausu, kas ir Pasaules Latviešu Open turnīra īpašums un glabājas Ozo Golf Club. Balvas pasniedz GANT tikai apbalvošanas ceremonijā klātesošajiem uzvarētājiem.
Pēc sacensībām visu spēlētāju nodotās spēles kartes piedalās izlozē. Galvenā balva – lidojums divām personām uz Antāliju (balvu nodrošina Turkish Airlines). Laimē spēlētājs, kas klātienē piedalās izlozē. Izlozē piedalās Latvijas
Republikas pilsoņi un rezidenti!

Ozo Golf Club sacensību komiteja

Pēdējās izmaiņas , 10.06.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē