Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Puče piedāvā nodot stafeti

Pārmaiņas ir progresa virzītājspēks, un universālas patiesības attiecas arī uz amatpersonu maiņu. Armands Puče Latvijas Golfa federācijas valdei ir darījis zināmu, ka piedāvā kādam citam cienīgam kandidātam izmēģināt spēkus LGF ģenerālsekretāra amatā. Puče uzsver, ka atlūgumu nav rakstījis, taču tajā pat laikā atzina, ka arvien pieaugošā darba apjoma dēļ neredz iespēju ilgstoši turpināt, jo tas nozīmētu tikai formālu palikšanu amatā.

 

Lai gan darba netrūkst arī „Mediju nama” vadībā, Puče nedomā distancēties no golfa. Arvien lielāks viņa laika rijējs ir jaunais 25 miljonu eiro vērtais Stopiņu golfa kompleksa projekts, un darbs turpināsies arī „Ozo Golf Club”.

 

Puče uzsvēra, ka jau iepriekš uzskatījis par lietderīgu federācijas ģenerālsekretāru mainīt rotēšanas kārtībā. Tiesa, iecere tās sākotnējā variantā nevarēs īstenoties, jo LGF valdē interese par ģenerālsekretāra amata pārņemšanu esot rezervēta. Arī piedāvājums pie stūres ķerties kādam no „Viesturu” kluba pagaidām palicis bez pozitīvas atbildes, taču Puče uzsvēra, ka negrasās nevienam neko pārmest.

 

Lietas Latvijas golfā virzās pareizā virzienā, par ko liecina veiksmīgi funkcionējošas divas mājaslapas un tagad arī golfa žurnāls, norādīja Puče. Ja kas notiktu ačgārni, neviens nevēlētos tajā visā ieguldīt naudu. Pozitīvu virzību apliecina aizvien stabilākā junioru izlase. Arī rīvēšanās klubu starpā pēdējos gados ir aizmirsta, un nav pamata domāt, ka tagad kas varētu mainīties uz slikto pusi, sacīja Puče.

 

Divos ģenerālsekretāra amatā pavadītajos gados daudz kas ir mainījies, taču vēl interesantāk ģenerālsekretāram būs strādāt pēc gadiem 10, sprieda Puče. Viņš uzskata, ka teorētiski jau varētu palikt amatā vēl kādus piecus gadus, taču tas nozīmētu vien krēsla aizņemšanu.

 

„Tagad kāds cits varētu pamēģināt to pakustināt,” norādīja Puče, uzsverot, ka viss būs atkarīgs no LGF valdes lēmuma.

 

Pēdējās izmaiņas , 14.09.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē