Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Atzinību klāsts

Sezona jau beigusies Kristas un Māras Puisīšu pārstāvētajai Teksasas valsts universitātei, taču balvu sarakstā parādās arvien jauni ieraksti, un svītra, iespējams, vēl nav pavilkta. Universitātes sieviešu golfa komanda saņēma akadēmisko panākumu atzinības balvu, bet Krista tika arī pie individuāla titula.

Teksasas valsts universitātes sporta direktors Larry Teis uzsvēra, ka atzinību par akadēmiskiem panākumiem veicināja studentu sportistu ieguldījums, kā arī treneru un administrācijas darbs, kas veicināja ne tikai sportiskus panākumus, bet arī akadēmiskās izglītības sekmes.

Akadēmisko panākumu atzinības balvu "Bobcats" golferes nopelnīja jau ceturto gadu pēc kārtas, tātad visu Kristas studiju laiku, kā arī Māras visus trīs mācību gadus. 

ASV studentu sporta (NCAA) karjeras beigās Krista nopelnīja nomināciju NCAA sieviešu golfa treneru nosauktajā simboliskajā sezonas izlasē. Jau iepriekš Rietumu konferences pirmajā zvaigžņu komandā iekļuvusī Krista NCAA karjerā uzvarēja piecos turnīros, tostarp trijās sacensībās pēdējā sezonā. 

NCAA sezonā  Kristai bija 13. labākais vidējais rezultāts (72,36), kas ļauj pamatoti cerēt uz vēl lielākiem panākumiem golfa karjeras turpinājumā.

Pēdējās izmaiņas , 06.06.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē