Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Uzvarētāja mīnusos

Vasarīgajā "LMT Open" izcīņā sestdien "Ozo" laukumā labāk par savu handikapu nospēlēja vairāk nekā desmitā daļa golferu, tomēr īpaši izcēlās Anna Diāna Švanka dāmu konkurencē. Latvijas olimpiskās vienības (LOV) atbalstītā golfere laukumu izspēlēja ar -2 zem PAR un sasniedza karjerā labāko handikapu.

Spoža īgls-bērdijs-bērdijs sērija Annai Diānai izdevās no 14. līdz 16. bedrītei, kas palīdzēja finišēt ar 70 sitieniem un sakrāt 41 stableford punktu. Savukārt handikaps pēc tik brangiem punktiem saruka līdz HCP 2,5, un sagaidāms, ka mēneša beigās dāmu konkurencē Latvijas amatieru čempionātā būs nopietna konkurence cīņā par uzvaru.

Ar ļoti respektablu rezultātu izcēlās arī Andris Keisels - nebūt ne junioriem pieskaitāmais Latvijas golfa veterāns nospēlēja ar 76 sitieniem jeb +4 virs PAR. Pārliecinošu uzvaru kungu nopietnāko handikapu grupā Keisels nodrošināja ar 39 stableford punktiem. Dienas labāko rezultātu sitienu spēlē (73) sasniedza Mikus Gavars, taču stableford vērtējumā viņš bija ceturtais aiz Andra Zvana un Igora Lipska.

Dienas lielākais stableford punktu guvums bija kungu otrās grupas uzvarētājam Andrim Hlibovam. Viņš sakrāja 42 punktus un par viena punkta tiesu apsteidza Gunti Učelnieku.

Citiem uzvaru kārotājiem jāgatavojas "SEB Open", kas "Ozo" laukumā risināsies pēc nedēļas.

Pēdējās izmaiņas , 01.06.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē