Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Ar TOP 10 nepietiek

Sieviešu "US Open" kvalifikācijas turnīrā ceturtdien Teksasā 10.vietu dalīja Krista Puisīte, taču ar to bija par maz, lai iekļūtu prestižo sacensību pamatturnīra dalībnieku pulkā. Vienā dienā izspēlējot 36 bedrītes, Kristas rezultāts bija 151 sitiens jeb +7 virs PAR.

Lielākie plusi Kristai "Bent Tree Country Club" laukumā iekrājās pirmajā kārtā, kad 18 bedrītes tika izspēlētas ar +5 virs PAR. Otrais raunds jau bija cerīgs ar +2 virs PAR, taču dienas summā izredžu uz tikšanu finālistu vidū vairs nebija.

Par trim ceļazīmēm uz finālu cīņu sāka 80 golferes, bet cerības uz dalību "US Open" varēja saglabāt ar +4 virs PAR. Uzvarētāja Jamie Hullet (+1) un otrās vietas ieguvēja Catherine Matranga (+3) var būt drošas par dalību finālā, bet par pēdējo vakanci cīņu turpinās divas golferes, kas nospēlēja ar +4 virs PAR.

Ar +7 virs PAR, taču vienā raundā, ceturtdien Dāmu Eiropas tūres (LET) posmu Vācijā sāka Laura Jansone, līdz ar to praktiski neatstājot izredzes uz kata pārvarēšanu. Dāmu "German Open" pirmās dienas rezultāti rāda, ka katu pēc divām dienām varēs pārvarēt ar PAR atbilstošu rezultātu.

Otrās dienas spēles startu "Golfpark Gut Häusern" laukumā pie Minhenes aizkavējis pamatīgs lietus.

Sieviešu "US Open" kvalifikācijas REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 31.05.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē