Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Vēlreiz WAPL finālā

Par pastāvīgu finālisti ASV sieviešu amatieru atklāto laukumu (WAPL) čempionātā jau var dēvēt Kristu Puisīti, kura otro gadu pēc kārtas pārvarēja reģionālo kvalifikāciju un gatavosies finālsacensībām, kas 17.jūnijā sāksies Oklahomā, "Jimmie Austin OU Golf Club" laukumā.

Kvalifikācijas turnīrā Teksasā Krista ar 77 sitieniem jeb +5 virs PAR ieguva 4.vietu 35 dalībnieču konkurencē. Pirmajās 14 bedrītēs Kristai bugiji un PAR bija vienādās devās, bet pēdējās četrās bedrītēs bilanci būtiski uzlaboja divi bērdiji. Uzvaru "Bear Creek Golf Club" laukumā izcīnīja Julie Yang ar -4 zem PAR.

Tiesības spēlēt ASV Golfa asociācijas (USGA) rīkotajā WAPL čempionātā ieguva turnīra astoņas labākās spēlētājas. WAPL nav slavas apspīdētākais USGA turnīrs, taču iepriekš tajā ir uzvarējušas daudzas spēlētājas, kas vēlāk guvušas panākumus LPGA tūrē, tostarp amerikānietes Michelle Wie un Candie Kung.

Jau ceturtdien Kristu gaida daudz nopietnāks kvalifikācijas pārbaudījums, jo "Bent Tree Country Club" laukumā 36 bedrīšu spēlē jācīnās par iekļūšanu sieviešu "US Open".

WAPL kvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 30.05.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē