Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Kvalifikāciju dienas Amerikā

Nedēļas turpinājums vairākās svarīgās kvalifikācijas sacensībās Teksasā paies Kristai Puisītei, kura pretendēs uz dalību gan sieviešu "US Open", gan ASV atklāto laukumu sieviešu amatieru čempionātā (WAPL). Kvalifikācija abiem turnīriem sekos viena pēc otras divos dažādos laukumos.

Vispirms Kristu gaida WAPL kvalifikācija 18 bedrīšu spēlē trešdien "Bear Creek Golf Club" laukumā, bet dienu vēlāk jāizspēlē 36 bedrītes "US Open" kvalifikācijā "Bent Tree Country Club" laukumā. Sagaidāms, ka kedija lomu māsai uzņemsies Māra, kura uz dažām dienām paspēja paviesoties arī Latvijā.

Pasaules amatieru rangā Krista ir 49.vietā, kas apliecina spēlētājas izredzes pacīnīties par augstiem mērķiem atklāto turnīru kvalifikācijā, kā arī vēlāk sezonā LPGA kvalifikācijā.

Dalībai sieviešu "US Open" pieteicās kopumā 1420 golferes, no kurām 84 spēlētājas ir atbrīvotas no dalības kvalifikācijā, kas notiks 20 atsevišķos turnīros. Amatierēm kvalifikācijā var pieteikties spēlētājas handikapu ne sliktāku kā HCP 4,4.

Sieviešu "US Open" jūnija beigās notiks "Sebonack Golf Club", un tik augsta līmeņa turnīrā Latvijas golferes vēl nav piedalījušās. Savukārt WAPL Krista pērn pārvarēja kvalifikāciju un iekļuva pamatsacensībās, kur pēc diviem raundiem turpināja cīņu match-play formātā un zaudēja pirmajā kārtā.

Pēdējās izmaiņas , 28.05.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē