Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

No Amsterdamas līdz Ķīšezeram

Ģeogrāfiski attālos un mērogā dažādos turnīros sestdien savas spēles prasmes pārbaudīja lieli un mazi Latvijas golferi. "Ozo" laukumā līdzās Baltijas kausa izcīņai risinājās "MercedesBenz" balvas izcīņa, Laura Jansone Nīderlandē turpināja apgūt dzīves patiesības Dāmu Eiropas tūrē (LET), bet "Viesturos" jaunie censoņi startēja "Davis Golf Style" akadēmijas (DGSA) tūres posmā.

Par "MercedesBenz" balvām teju simts golferu sacentās četras ieskaites grupas - kungiem singlu konkurencē ar 36 stableford punktiem uzvarēja Māris Gulāns, savukārt dāmām Daiga Puisīte bija labākā ar 39 punktiem. Vēl divās ieskaites grupās uzvarēja Elvijs Vēbers (44 punkti) un Jānis Jurkāns (40).

Hole in one balvu izcīņas statistika kļuva vēl par kādu procenta daļu patīkamāka apdrošinātājiem, jo brīžiem lietainā un pavējainajā dienā arī grīns daudziem nebija viegls mērķis, un tikai pāris golferiem izdevās tikt pie bērdijiem.

Tikmēr Nīderlandē pēc divām dienām Dāmu Eiropas tūres (LET) posms beidzās Laurai Jansonei, kura "Deloitte Ladies Open" dalīja 114.vietu un palika aiz kata. Divu dienu summā nopelnītais +15 virs PAR (79-82) neatstāja izredzes kvalificēties pēdējai kārtai.

Kats turnīrā bija +6 virs PAR, bet līdere zviedriete Camilla Lennarth divu dienu summā nospēlēja ar -7 zem PAR. Rezultātu ne sliktāku kā PAR sasniedza 23 golferes.

Spēlēšanu izcilu profesionāļu konkurencē par tālākas nākotnes mērķi vēl var izvirzīt DGSA tūres dalībnieki. Pirmajā posmā "Viesturos" dažādās vecuma grupās HCP neto ieskaitē uzvarēja Gustavs Gerkens, Pjotrs Vozņarskis, Pauls Nesaule un Roberts Sproģis.

Pēdējās izmaiņas , 25.05.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē