Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Komanda zināma

Pēc Lietuvas amatieru "Open" noslēguma Latvijas komandas kapteinis Ivars Grunte informēja par komandas sastāvu, kas nedēļas nogalē "Ozo Golf Club" cīnīsies par Baltijas kausu. Grunte atzina, ka lielas un smagas pārdomas izpalika, jo kandidātu rezultāti visai skaidri iezīmēja katra pretendenta šībrīža gatavību.

Jau iepriekš bija nosauktas spēlētājas dāmām un juniorēm, kā arī Roberts Bišs junioriem. Savukārt kungiem valstsvienības sešiniekā iekļuva Mikus Gavars, Roberts Eihmanis, Vilis un Kristaps Krištopani, kā arī Harijs Bariss. Kā kapteiņa nosauktais dalībnieks komandā iekļausies Kārlis Broders. Junioriem līdzās Bišam pelnīti un pašsaprotami pēc turnīra Lietuvā nonāca Ķelle.

Lietuvā Ķelle bija visstabilākais un veiksmīgākais Latvijas spēlētājs, trīs kārtu summā ar +20 virs PAR (77-78-78)iegūstot 5.vietu. Desmitniekā iekļuva arī 6.vietu guvušais Gavars (+22), 7.vietas īpašnieks Bariss (+27), 9.vietā finišējušais Eihmanis (+33) un 10.vietu dalījušais Vilis Krištopans (+34). Bišs (+37) un Kristaps Krištopans (+38) ieņēma attiecīgi 12. un 13.vietu.

Par Lietuvas amatieru "Open" čempionu ar +11 virs PAR kļuva vācietis Claas Eric Borges.

Savukārt dāmām uzvaru izcīnīja Anna Diāna Švanka (+33), apsteidzot otrās vietas ieguvēju Indru Eniņu (+47), bet Ieva Čače dalīja 3.vietu ar labāko Lietuvas spēlētāju Migle Rusteikaite (+49).

Linda Dobele un Eniņa jau iepriekš bija iekļautas startam Baltijas kausa izcīņā sieviešu konkurencē, turpretim juniorēm vieta atvēlēta Švankai un Alisei Burkānei.

Grunte atzina, ka vēl būs jādomā, kādu numuru katram spēlētājam komandā piešķirt, jo pēc tā automātiski tiek izveidots spēļu grafiks un kļūst zināmi pretinieki. Arī spēlētāju sadalījums pa pāriem komandu spēles formātiem vēl tiks finalizēts.

Lietuvas "Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 20.05.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē