Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Laureāti un pretendenti

Sparīgi aizvadītā sestdienā principiāli svarīgas cīņas ritēja abpus Latvijas-Lietuvas robežai, golferiem startējot gan "Re & Re Open", gan Lietuvas amatieru "Open". Paturot prātā drīzo Baltijas kausa izcīņu, lielāko vērību neviļus piesaista Latvijas izlases spēlētāju un kandidātu rezultāti.

Lietuvā "Capitals Golf Club" laukumā pusi vietu pirmajā desmitniekā kungu konkurencē aizņem Latvijas golferi, tiesa, bez lielām cerībām uz TOP3 finišu. Pirmajos divos raundos stabilāko sniegumu un labāko rezultātu sasniedzis juniors Rūdolfs Ķelle, kurš pirms svētdien atlikušajām 18 bedrītēm ar +13 virs PAR (77-78) ir piektais.

Otrajā kārtā par sevi ar dienas labāko rezultātu +2 virs PAR (73) skaļi atgādināja Mikus Gavars, summā ar +16 virs PAR pakāpjoties uz 7.vietu. Desmitniekā ir arī Harijs Bariss (82-80), Kristaps Krištopans (82-81) un Vilis Krištopans (83-81), bet otrais desmits sākas ar Robertu Eihmani (86-80). Uz otrā desmita vidu pēc neveiksmīgas dienas noslīdēja Roberts Bišs (82-89), turpretim citi Latvijas pretendenti ieņem tālākas pozīcijas.

Labākās izredzes kļūt par Lietuvas "Open" čempionu ir vāciešiem Claas Eric Borges (+4) un Johannes Diedrichs, kam ar +8 seko labākais no mājinekiem Juozapas Budrikis.

Dāmām pirmajā pieciniekā ir četras Latvijas juniores, taču galvenā intriga par uzvaru vēl tikai priekšā. Anna Diāna Švanka ir līdere ar +28 virs PAR (88-84) un par četriem sitieniem apsteidz labāko Lietuvas spēlētāju Migli Rusteikaiti. Vēl par vienu sitienu vairāk ir Indrai Eniņai, un prognozēt vietu sadalījumu būtu aplam pārsteidzīgi.

Tikmēr Ķīšezera krastos par "Re & Re Open" uzvarētāju kungiem nopietnāko HCP grupā kļuva Māris Gulāns, laukumu izspēlējot ar 81 sitienu un iekrājot 37 stableford punktus. Tikpat punktu ar 84 sitieniem bija otrās vietas ieguvējam Vilmāram Jansonam, bet Andris Cinis ar 36 punktiem finišēja trešais.

Otrajā HCP grupā ar 42 punktiem uzvarai šoreiz nepietika Jevgēnijam Verbickim, kuru par vienu punktu apsteidza Jānis Trēgers. Toties dāmām labākā ar 38 punktiem bija Skaidrīte Verbicka.

Lietuvas "Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 19.05.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē