Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Totāla komforta tehnoloģijas ar “Kjus”

Jau ne pirmo sezonu Latvijā darbojas “SkiBox Golf”, kas golferiem veiksmīgi piedāvā dažādas noderīgas lietas, tostarp augstākās kvalitātes apģērbu, kas sniedz daudz vairāk par katram saskatāmo skandināvu dizaina atturīgo eleganci. Uzņēmuma piedāvātais “Kjus” zīmols komfortablai spēlei radījis vismodernāko tehnoloģiju apģērbu, ko novērtējusi arī Latvijā pašlaik vienīgā golfa profesionāle Laura Jansone.

Golfa spēle sagādā baudu jebkādos laikapstākļos – ar nosacījumu, ka apģērbs ir piemērots ikkatrai dabas kaprīzei. Golferiem vēlas izpatikt dažādi zīmoli, taču būtiski, ka “Kjus” ir iekrājis solīdu pieredzi nodrošinot ar perfekti funkcionālu apģērbu kalnu slēpotājus, kas arī ilgstoši tiek pakļauti visdažādākajiem laikapstākļu untumiem.

Turklāt pats zīmola radītājs Lasse Kjus ir ne tikai kalnu slēpošanas zvaigzne, bet labprāt spēlē golfu un zina, kas vajadzīgs. Vasarā golfs ir daudzu kalnu slēpotāju iecienīta nodarbe, ko apliecina arī Kristaps Zvejnieks,- lielākos panākumus kalnu slēpošanā guvušais sportists nepalaiž garām katru iespēju paņemt nūjas un doties golfa laukumā.

Golfa popularitāte kalnu slēpotāju vidū pārliecināja Kjus par nepieciešamību piedāvāt augstākās klases golfa apģērbu. “Kjus” apģērbs iemieso visas spēlei nepieciešamās īpašības – tas izstrādāts speciāli golfam, lai nodrošinātu absolūtu kustību ērtumu bez papildu piepūles, tajā pašā laikā ir ļoti viegls un kustībā kluss, kā arī sajūtās patīkams.

Apģērbā izmantoti Japānā ražoti ultramodernu tehnoloģiju audumi, kas palīdz realizēt Kjus vīziju par perfektu golfa apģērbu. Perfektam apģērbam pielietoto tehnoloģiju kopumu raksturo „Kjus Systems” elementi:

*perfekta iekšējā mikroklimata nodrošināšana, tostarp mitrumaizsardzība, ventilēšana, kā arī pareiza dažādu apģērbu slāņu apvienošana
*ērtību nodrošinoši elastīgi materiāli, vieglums, golfam perfekti izstrādātas piegrieztnes
*perfektums ražošanā – uzrunājošs dizains, inovatīvākie materiāli, funkcionālas detaļas, labākie ražotāji.

Materiālu elastīgums un perfektās piegrieztnes, iespējams, ir galvenais faktors, lai nodarbē, kur svarīga ir absolūta kustības brīvība, apģērbs būtu vislabākais. Jau kopš pirmajiem soļiem kalnu slēpošanas nozarē Kjus atstrādātos trumpjus perfekti iekļauj arī golfa apģērbā. Rezultāts ir superērts apģērbs, kas tajā pašā laikā ietver sevī ļoti svarīgas tehnoloģiju lietas – mitrumizturību un sviedru mitruma ventilēšanu un izvadīšanu. Būtiski, ka “Kjus” apģērbs ir radīts, paturot prātā ziemeļvalstu klimata untumus, kas spēj negaidīti pārsteigt ar lietu un aukstumu.

Piedāvātā 20 000 mm mitrumizturība ir rādītājs, kas komfortu un sausumu praktiski garantē pat situācijā, kad laukums pasaules galam tipiskās lietusgāzēs pazūd zem ūdens. Ne mazāk svarīgs ir izcilais 18 000 mm rādītājs sviedru izvadīšanai, kas nodrošina ķermeņa komfortu un svaiguma sajūtu. Apvienojot pareizu apģērbu komplektāciju arī zem virsjakas/biksēm, “Kjus” garantē komforta sajūtu jebkuros laikapstākļos.

Laura Jansone Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā Turcijā

Rīgā “Kjus” apģērbi iegādājami SKI BOX Golf”, Tallinas ielā 32 un “SKI BOX Lux”, “Galleria Riga “, Dzirnavu ielā 67.



Skotijas golfa laukumos Bode Miller (HCP 4), Lasse Kjus (HCP 8) un Didier Cuche (HCP 9,5)

Pēdējās izmaiņas , 14.05.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē