Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Reģiona čempionātā T18

Četrus gadus ilgušo golferes karjeru ASV studentu sportā (NCAA) Krista Puisīte nedēļas nogalē Alabamā vainagoja ar dalītu 18.vietu NCAA reģionālajā čempionātā. Turnīrā Krista nospēlēja ar PAR atbilstošu rezultātu (72-70-74), bet individuālai tikšanai uz NCAA fināla čempionātu vajadzēja vismaz -3 zem PAR.

Individuāli NCAA čempionātam kvalificējās divas labākās spēlētājas no augstskolām, kas finālistu vidū netika komandu ieskaitē. Pēc divām kārtām Krista dalīja 9.vietu, taču pēdējās kārtas vidū daži lieki sitieni plusā liedza sasniegt augstāku rezultātu. Kristas rēķinā raundā bija pa četriem bērdijiem un bugijiem, kā arī viens divkāršs bugijs.

Māra Puisīte ar trīs kārtu summā iespēlētu +25 virs PAR (83-79-79) dalīja 112.vietu.

Īpašu atzinību Krista saņēma no komandas trenera Mika Akers, taču nepiepildījās viņa novēlējums komandas līderei NCAA karjeru pabeigt lielajā čempionātā Džordžijā. Ja nu vienīgi NCAA pieņemtu lēmumu visvairāk bērdiju sezonā guvušajai golferei piešķirt īpašu ielūgumu...

Taču NCAA sezonas beigas ir tikai starpfinišs Kristas karjerā, un šovasar viņu gaida daudz sacensību, tostarp cīņa par iekļūšanu LPGA, kam apņēmīgā spēlētāja ir gatava nepieciešamības gadījumā veltīt vairākas sezonas. Ne velti Akers atzina, ka viņa kā trenera karjerā Krista ir viena no vissmagāk treniņos strādājušajām golferēm, un visi gūtie panākumi ir patiesi pelnīti.

Komandu cīņā Teksasas valsts universitātes golferes savu treneri neiepriecināja, ierindojoties 21.vietā. Uz NCAA finālu tika astoņas spēcīgākās reģiona komandas. No astoņnieka "Bobcats" šķīra 37 sitieni, bet absolūtas līderes bija Alabamas augstskolas spēlētājas, nospēlējot ar -20 zem PAR.

Pirms čempionāta VIDEO sižetu par māsām Puisītēm rādīja Centrālās Teksasas televīzijā, kur Krista pauda apņēmību iekļūt LPGA.

NCAA reģionālā čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 13.05.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē