Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Barisu dienu turpinājums

Nepiedalīšanās pagaidām ir vienīgais veids, kā brāļiem Barisiem šosezon palikt bez uzvaras "Ozo" laukumā notiekošajos turnīros. "Ecco Golf Shoes Open" sestdien kungiem nopietnāko HCP grupā nepārspēts palika Edgars Bariss, gūstot sezonā otro uzvaru, un konkurencē ar brāli Hariju izvirzoties vadībā 2:1.

Edgars Bariss laukumu izspēlēja ar 74 sitieniem, kas HCP neto ieskaitē viņam nodrošināja 67 punktus. Tikpat veiksmīgi nospēlēja Rūdolfs Ķelle, taču pēc papildu rādītājiem ierindojās otrajā vietā. Teoriju, ka visas balvas nošķin juniori, veiksmīgi apgāza Armands Krāģis, kam 81 sitiena rezultāts arī ļāva tikt pie 67 neto punktiem un iegūt 3.vietu.

Uzvaru sarakstā Edgars Bariss "Ozo" laukumā veica šogad otro ierakstu, jo iepriekš palika nepārspēts arī "Mandatum Life" PAR dienā. Savukārt Harijs Bariss pirms nedēļas apsteidza visus sāncenšus "Garmin Open" turnīrā. Acīmredzami, ka intensīvie treniņi starpsezonā Barisiem palīdzēja ievērojami pielikt meistarībā un uzlabot rezutātus.

Savukārt kungiem otrajā HCP grupā pārsniegta 40 stableford punktu robeža vēl negarantēja iekļūšanu pat sešiniekā. Renāts Lokomets par uzvarētāju kļuva ar 46 punktiem, apsteidzot Alekseju Birjukovu un Andreju Silcenko, kam bija ik pa punktam mazāk.

Ar mērenākiem skaitļiem dāmām laureātos iekļuva Aija Krištopane, Ingemāra Jansone un Dana Zālīte, turklāt organizatoru balvas ieguva arī Natalija Gavrilova, kura uz mirkli bija izslīdējusi no rezultātu uzskaites sarakstiem.

Pēc nedēļas "Ozo" laukumā golferus gaidīs uz tradicionālo "Re & Re Open". Vasarīgi siltajā laikā arvien brangāks un ietekmīgāks būs kļuvis rafs, tādēļ spēlētājiem vajadzēs pierādīt, ka spēles prasmes arī vairs nebūt nav pavasarīgas.

Pēdējās izmaiņas , 11.05.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē