Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Siltā atklāšana

Sestajā desmitā svētdien iesniedzās dalībnieku skaits "Viesturu" sezonas atklāšanas turnīrā, un golferiem nebija pamata vilties. Pēc pelēcīgāka rīta vēlāk spēlējot saulainos komforta golfa apstākļos, smaidoši bija ne tikai uzvarētāji un balvu saņēmēji, jo diena izdevās.

Balvu ieguvēju sarakstā netrūka golferu, kuri "Viesturos" nav redzami gluži katru nedēļas nogali, taču veiksmīgais sezonas sākums, cerams, viņus iedvesmos sparīgam turpinājumam. Kungiem spēcīgāko HCP grupā uzvarēja Kaspars Gabrāns, kam 81 sitiena rezultāts nodrošināja neto +2 virs PAR. Otrais bija par diviem neto sitieniem vairāk iekrājušais Harijs Bariss, bet trešo vietu ieguva dienas labākā sitienu spēles rezultāta (76) īpašnieks Roberts Eihmanis ar neto +5 virs PAR.

Kungiem otra HCP grupa sacentās stableford ieskaitē, kur Svens Dinsdorfs finišēja ar nebūt ne pavasarīgiem 40 punktiem. Iļja Bogdanov atpalika vienu punktu un bija otrais, savukārt "Viesturu" kluba prezidents Gunārs Pīlādzis sezonu atklāja ar 37 punktiem un trešo vietu.

Dāmām vietu sadalījumu ietekmēja savstarpēja vienošanās. Junioru izlases kandidātes Linda Dobele, Indra Eniņa un Ieva Čače sasniedza trīs labākos rezultātus, taču piekrita viedoklim, ka viņām spēlējamie tee bija uzstādīti ļoti tuvu sarkanajām izsitienu vietām, no kurām spēlēja citas dāmas. Tādēļ balvas sadalīja nejuniores, no kurām labākā bija Ingemāra Jansone ar 32 punktiem, aiz sevis atstājot tuvākās sāncenses Ievu un Vitu Priedītes.

Spožajā saulē spēkus smēlās ne tikai pārziemojušie golferi, bet arī maksimālo spēlētāju skaitu uzņēmušais laukums, kas līdz nākamajai svētdienai būs kļuvis zaļāks un pamazām zaudēs pielaidību pret spēlētāju kļūdām. Nākamais "Viesturu" turnīrs 5.maijā būs Pavasara kausa izcīņa.

Pēdējās izmaiņas , 28.04.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē