Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

"Ozo" uzvarētāju diena

Nepievēršot pārāk lielu vērību pelēcīgajām un lietainajām debesīm, vairāk nekā seši desmiti golferu sestdien pulcējās "Ozo" laukumā "Mandatum Life" PAR dienas turnīrā, kur labākie sasniedza nebūt ne pavasarīgus rezultātus. Balvas saņēma ne tikai labākie, bet arī golferi, kam bija vajadzīgs kāds uzmundrinošs gandarījums pēc itin smaga spēles pārbaudījuma.

Edgars Bariss kungiem nopietnāko handikapu grupā nospēlēja ar 77 sitieniem, kas deva uzvaras vērtus 39 stableford punktus. Tikpat rezultatīvs punktu izteiksmē bija Māris Gulāns, tomēr salīdzinājumā ar sāncensi mazāk veiksmīgi izspēlētais otrais bedrīšu deviņnieks viņu ierindoja otrajā vietā. Par punktu mazāk bija trešo vietu ieguvušajam Ardim Marksam.

Dienas labāko rezultātu sitienu spēlē (76) otrajā turnīrā pēc kārtas sasniedza Mikus Gavars, taču ar spēles handikapu +1 viņam tas deva tikai 31 punktu un 8.vietu.

Otrajā handikapu grupā konkurentiem nebija argumentu pret Andra Sīļa gūtajiem 47 punktiem, un tuvākie konkurenti atpalika par 11 punktiem.

Savukārt dāmām 33 punktu guvums uzvaru nodrošināja Mārītei Kāpostiņai, kura par vienu punktu apsteidza Vinetu Ruku. Pēc papildu rādītājiem trešo vietu ar 31 punktu ieguva Jeļena Šestakova.

Lietus atsijāja daļu potenciālo dalībnieku, taču psiholoģiski noturīgākajiem balvas tika dalītas ne tikai pēc tīri matemātiskiem rezultātiem. Izlozējot balvu golferiem, kuri 14.bedrīti izspēlēja ar PAR, veiksmes slaloma līkločos ierakstījās Jānis Ciaguns. Vēl vienu balvu "Mandatum Life" kā savas bedrītes izcilniekam piešķīra Aleksam Pāvulānam, kurš šosezon 14.bedrītē sev izkārtoja tikšanos ar tādu putnu kā albatrosu. Izspēlēt PAR 5 bedrīti ar diviem sitieniem, nudien, ir sumināšanas vērts!

Savukārt tiem, kam veicās vismazāk, dvēseles līdzsvarojumu palīdzēs atgūt balvas no "Mouton Cadet". Pa ekstra klases vīna pudelei saņēma golferi, kas savā ieskaites grupā ierindojās pēdējās trijās vietās un bija klāt apbalvošanas ceremonijā. Uzmundrinošo tradīciju "Ozo" laukumā plānots uzturēt spēkā arī turpmākajos sezonas turnīros.

Pēc nedēļas "Ozo" laukumā būs "Garmin Open" un "TaylorMade" Baltā sestdiena, taču pasākums faktiski izvērtīsies divās dienās. Jau piektdien būs gan Demo diena, gan konkurss par tālāko izsitienu un trāpījumu vistuvāk bedrītei ar pirmo sitienu.

Pēdējās izmaiņas , 27.04.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē