Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Konferencē Kristai T6

Dalītā sestajā vietā trešdien Arizonā ASV studentu sporta (NCAA) Rietumu konferences (WAC) čempionātu noslēdza Krista Puisīte. Pēdējā kārtā Kristas rezultāts tāpat kā dienu iepriekš bija 73 sitieni (+1 virs PAR), bet turnīra summā 54 bedrītes tika izspēlētas ar +7. Māra Puisīte  "Longbow Golf Club" laukumā ar +21 virs PAR ieguva 29.vietu.

Pārliecinoši labākā turnīrā bija Tonje Daffinrud, kuras rezultāts nevienā raundā nepārsniedza PAR, bet trīs kārtu summā uzvarētāja nospēlēja ar -7 zem PAR. Daffinrud pārstāvētā Denveras universitāte uzvarēja arī komandu ieskaitē, kur māsu Puisīšu pārstāvētā Teksasas valsts universitāte ieguva 3.vietu.

Kristai pēdējā kārtā bija trīs bērdiji, divi bugiji un viens divkāršs bugijs. Savukārt Māra pēdējā raundā sasniedza savu labāko rezultātu turnīrā, nospēlējot ar 77 sitieniem (+5 virs PAR).

Teksasas valsts universitātes komandas treneris Mike Akers neslēpa, ka mērķis bija konferences čempionātā uzvarēt, tādēļ no vilšanās sajūtas neizbēgt. Taču "Bobcats" meitenes nevis sēros par neveiksmi, bet gan centīgi gatavosies NCAA reģionālajam čempionātam, kas risināsies pēc divām nedēļām.

WAC čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 25.04.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē