Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Sezonas pirmā Demo diena

Lai pieskaņotu nūju arsenālu sezonas aktualitātēm un nepalaistu garām svarīgus jaunumus, sezonas pirmajā Demo dienā golferus gaidīs jau piektdien, 19.aprīlī. "Ozo Golf Club" treniņlaukumā citstarp būs pieejami "TaylorMade" svaigākie ražojumi gan sišanai, gan ripināšanai.

Varēs izmēģināt arī "TaylorMade" sezonas karsto jaunumu R1 draiveri (tāpat arī vudus un hibrīdus), kuram koriģējamo pozīciju ir vairāk nekā lego mājai. Izvēles un nūju iepazīšanas procesā būs gatavi asistēt gan kluba pro Artūrs Krukovs, gan "Ozo Golf" kluba veikala sadarbības partneris Yuri Tiitus no Igaunijas. Nūjas būs iegādājamas gan uz vietas, gan pasūtināmas ātrai piegādei no Igaunijas.

Labāk noteikt nūju īpašības palīdzēs plašs treniņlaukuma bumbu klāsts - tās testētājiem būs pieejamas bez papildu maksas.

Lai gūtu ieskatu par savu vēzienu no malas, varēs aplūkot ikvienam pieejamā "Flightscope" aparāta datus. Savukārt uz treniņgrīniem būs iespēja pārbaudīt, kā ripo ar jaunajiem "TaylorMade" baltajiem "Ghost" sērijas puteriem.

Testiem piedāvās arī "Cleveland" draiverus, vudus, dzelžus un vedžus, taču "TaylorMade" izvēle varētu būt plašāka, jo "Ozo Glof Club" jau otro gadu ir oficiāls zīmola pārstāvis Latvijā. Testa nūju krājumā būs arī "TaylorMade" RBZ otrās sērijas draiveri, vudi un hibrīdi, kā arī "Burner OS" un "Rocketbladez" dzelži.

Demo dienas pasākumi risināsies no plkst. 14 līdz 18.

Pēdējās izmaiņas , 17.04.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē