Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Līderos Garcia un Leishman

Sezonas pirmajā "Major" turnīrā pēc pirmās kārtas līderpozīcijas dala austrālietis Marc Leishman un Spānijas golferis Sergio Garcia, kuri ceturtdien iespēja -6 zem PAR. Pasaules ranga līderis Tiger Woods dala 13.vietu ar -2, bet reitinga otrais numurs Rory McIlroy ar PAR dala 33.vietu. Godam "Masters" pirmo raundu izspēlēja arī Ķīnas pusaudzis Tianlang Guan.

Pirms turnīra sākuma daudz pieminētais Guan saviem slavinātājiem nelika vilties - 14 gadus vecā Ķīnas jaunekļa rezultāts 18 bedrītēs bija 73 sitieni jeb +1 virs PAR. Ne tika labi veicās viņa flaita biedriem. Divkārtējais "Masters" čempions Ben Crenshaw laukumā atstāja 80 sitienu, bet 75 sitieni bija vajadzīgi Itālijas golferim Matteo Manasero, kurš līdz šim bija jaunākais "Masters" dalībnieks, kad 2010.gadā spēlēja 16 gadu vecumā.

Karjerā pirmajā "Major" turnīrā Guan pēc pirmās kārtas dala 46.vietu un pretendē uz kata pārvarēšanu. Viņa nākotnes plāni gan ir krietni vērienīgāki, jo ambiciozais skolnieks cer kādreiz uzvarēt visos sezonas "Major" turnīros. Var gan piebilst, ka Guan ir tikai otrais jaunākais "Major" dalībnieks, jo 1865.gadā Jaunais Tom Morris debijā "British Open" bija par mēnesi jaunāks nekā Guan slavenajā "Augusta National" laukumā.

Uz veiksmīgu turpinājumu cer arī Garcia, kurš "Masters" spēlē 16. reizi, taču līdz šim viņa labākie rezultāti ir dalīta 4.vieta 2004.gadā un astotā pozīcija 2002.gadā. Otrs līderis Leishman, kuru 2009.gadā atzina par labāko debitantu ASV PGA tūrē, teica, ka ir spējis mācīties no iepriekšējām kļūdām. Līdz šim vienīgo reizi viņš "Masters" spēlēja 2010.gadā, kad pēc otrā raunda 79 sitieniem palika aiz kata.

"US Masters" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 12.04.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē