Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Pagaidām nodomu prognozes

Baltā krāsa aprīlī nav modē, it īpaši golferiem, kas jau ilgāku laiku jūtas nepelnīti saldēti un iespējās ierobežoti. Pašlaik vēl ir par agru krist pesimismā un līdz maijam ieplānot tikai slēpošanu, taču tikpat pārsteidzīga varētu būt droša rēķināšanās ar iespēju nākamajā nedēļas nogalē mērot pilnus pavasarīgus raundus.

Līdz "Ozo Golf Club" sezonā pirmajam turnīram vēl ir 10 dienu, un laukuma grīnkīpers Mārtiņš Šternbergs ar solījumiem nesteidzas. Visticamāk, ka pēc nedēļas trešdien kļūs zināms, kādas golfiskas aktivitātes būs iespējamas plānoto sacensību nedēļas nogalē.

Viss būs atkarīgs no pavasara labvēlības, kas agri vai vēlu tomēr iestāsies. Visiem, kam gribētos pēc iespējas ātrāk tikt laukumā, Šternbergs iesaka piesaukt siltas naktis un lietu, kas izkausētu sniegu. Atkusnis "Ozo" laukumā pagaidām tikai uz brīdi ir pabāzis degunu, un meža bedrītēs jo īpaši arvien valda pamatīga ziema.

Līdzko kļūs iespējams, tiks atvērts treniņlaukums un varbūt atsevišķas bedrītes, kas būs nožuvušas pēc ūdeņu noskriešanas. Liela gribēšana ne vienmēr ir labākais padomdevējs, tādēļ labāk būs kādas dienas nogaidīt, nevis nodarīt laukumam skādi, kas vēlāk sezonā var ilgstoši par sevi atgādināt.

Pašreizējās laika prognozes mudina noticēt, ka īstā kušana sāksies ceturtdien un jo īpaši piektdien, kad gaidāms lietus un apmēram 10 grādu siltums. Vismaz naktīs sals vēlāk vēl varētu atgriezties, tādēļ pašlaik precīzas prognozes būtu pārsteidzīgas.

Pēdējās izmaiņas , 09.04.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē