Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Linda uz "Faldo Series" finālu

Arī Britu salās valdošais aukstums nebija šķērslis Lindai Dobelei, kura ceturtdien "Faldo Series" turnīrā izcīnīja 2.vietu un kvalificējās tūres lielajam finālam, kas notiks Brazīlijā. Turnīrā "Moortown Golf Club" startēja vēl vairāki "Davis Golf Style Academy" (DGSA) audzēkņi, un akadēmijas vadītājs Dāvis Puksts ar sasniegto kopumā ir apmierināts.

Golfam nepiemērotu laikapstākļu dēļ turnīru saīsināja uz pusi līdz vienai dienai. Puksts pastāstīja, ka nekad iepriekš golfa laukumā nebija tā nosalis. Dienas laikā četri grādi bija absolūtais temperatūras maksimums, bet vējš sasniedza 20 metru sekundē, lai gan gribētos abus skaitļus apmainīt vietām.

Linda nospēlēja ar 84 sitieniem jeb +9 virs PAR (meitenēm laukums bija PAR 75), pēdējā bedrītē iesitot īglu. Sešu spēlētāju konkurencē viņa uzvarētājai anglietei Ellie Goodall zaudēja piecus sitienus. Indra Eniņa pēc pirmajām deviņām bedrītēm turējās ar +4 virs PAR, taču līdz beigām iekrāja 89 sitienus jeb +14 PAR, ierindojoties 5. vietā.

Daudz lielāka konkurence bija puišiem, PAR 71 laukumā spēlējot 67 dalībniekiem. Labākais no DGSA golferiem bija Roberts Eihmanis, ar 78 sitieniem jeb +7 virs PAR ierindojoties dalītā 21. vietā. Puksts uzteica Robertu par atzīstamu rezultātu, taču vēl augstāk liegusi pakāpties ziemā mazāk trenētā tuvā spēle ap grīnu. Roberts Bišs ar 94 sitieniem jeb +23 virs PAR finišēja 66.vietā.

"Kopumā ļoti pozitīvs noskaņojums, īpaši par Roberta Eihmaņa un Lindas Dobeles spēli," atzina Puksts.

DGSA arī pateicas Latvijas Golfa federācijai par sadarbību spēlētāju dalības finansiālā nodrošināšanā.

"Faldo Series" turnīra rezultāti

PUIŠI

MEITENES

Pēdējās izmaiņas , 05.04.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē