Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Līdere pirms pēdējā raunda

ASV studentu sporta (NCAA) regulārās sezonas pēdējo turnīru apņēmīgi sākusi Krista Puisīte, kura pēc pirmdien izspēlētajiem diviem raundiem ir līdere Teksasā notiekošajā "Challenge at Onion Creek". Krista pretendē uz sezonā trešo uzvaru, un viss izšķirsies otrdien pēdējo 18 bedrīšu izspēlē.

Pirmajā sacensību dienā Krista attaisnoja 'bērdiju mašīnas' titulu, jo 10 no 36 bedrītēm izspēlēja zem PAR. Pirmajā raundā seši bērdiji un rezultāts -2 zem PAR (68), otrajā raundā - četri bērdiji un summā PAR (70). Pirms pēdējā raunda tātad -2 zem PAR un viena sitiena pārsvars pār tuvāko konkurenti Han Wu.

Otrajā kārtā uz viļņa bija arī Māra Puisīte, kam viens trīskāršs bugijs triju bērdiju raundā liedza laukumu pamest ar mīnusa rezultātu. Māra pēc 36 bedrītēm ar +4 virs PAR (74-70) dala 8.vietu un TOP 3 viņai arī nav neaizsniedzams.

Krista var atkārtot Teksasas valsts universiātes absolūto rekordu - nevienai golferei augstskolas vēsturē nav izdevies sezonā uzvarēt vairāk kā trijos turnīros. Rekordu saraksts var kļūt vēl garāks, taču par to būs pamats runāt vēl pēc dienas.

Komandu ieskaitē māsu pārstāvētā Teksasas valsts universitāte ir otrajā vietā - mājinieces sešus sitienus zaudē līderēm Gonzaga augstskolas golferēm.

"Challenge at Onion Creek" REZULTĀTI (1.diena)

Pēdējās izmaiņas , 02.04.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē